Semifinalistă la primul turneu de Grand Slam al anului și revenită pe locul secund în clasamentul WTA, Simona Halep a mai atras un sposnor de partea ei. Dubla campioană de Grand Slam din Constanța va fi imaginea unui parfum, intitulat Her Story”, prin intermediul firmei de cosmetice, Avon. Publicul larg va avea acces la produs de pe 8 martie, de Ziua Femeii.
Simona Halep va apărea pe coperta revistei Avon în luna februarie. Parfumul cu pricina este compus din piper roz, floare de iris și patchouli. Campioana de la Wimbledon din 2019 a mărturisit că această aromă o inspiră să-și urmărească cele mai îndrăznețe visuri: "Mă bucur să mă alătur Avon și să fiu imaginea Apei de parfum Her Story, o aromă-simbol născută din povești puternice, autentice, ale unor românce pline de forță și curaj. La fel ca și lor, Her Story îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil când îți urmezi visul".
Roland Garros
Simona Halep - Qinwen Zheng, în turul doi la Roland Garros, live pe Eurosport 1, în jurul orei 16:00
ACUM 9 ORE
În acest moment, Simona a depășit suma de 35 de milioane de dolari câștigată din tenis, însă sponsorii continuă să-și dorească o colaborare cu ea. Simo are acum nouă sponsori după ce a semnat un contract cu Avon: Nike, Wilson, Hublot, Mercedes-Benz România, Rexona, Dorna, Dedeman și Banca Transilvania.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
EXCLUSIV | Bianca Andreescu, mesaj special pentru Simona Halep! Ce le-a transmis fanilor din România
ACUM 11 ORE
Roland-Garros
Mats Wilander a analizat colaborarea Halep-Mouratoglou! La ce capitol crede că va progresa românca
ACUM 12 ORE