Simona Halep se află în izolare pentru a preveni infectarea cu COVID-19. Efremov spune că Simona Halep caută o sală de fitness în care să se poată antrena de una singură.
Pentru moment păstrăm partea de izolare, lucrurile s-au petrecut destul de rapid. Nu vom merge pe teren în următoarele zile, doar vom face pregătire fizică, forţă. E o rutină cu care s-a obişnuit, sunt scoşi din această rutină acum. Nu pot să se antreneze normal, sunt practic izolaţi. Fiecare gestionează cum reuşeşte. O să aflăm de la săptămână la săptămână, vedem cum evoluează lucrurile. E mai uşor să fii acasă în aceste momente, ai tot confortul casei, lucrurile sunt mai uşor de aranjat. Cu aceste reguli stricte de călătorie nu-ţi permiţi să mergi undeva şi apoi să rămâi blocat. Am putea merge la o sală aici, în România, dar trebuie să găsim una unde nu e nimeni”, a declarat antrenorul, pentru DigiSport.

Ce urmează în WTA și cum arăta clasamentul la reluarea competițiilor

Australian Open
Mesajul impresionant al Simonei Halep, la plecarea din Australia
ACUM 12 ORE
Virusul COVID-19 a dus la anularea tuturor turneelor din WTA și ATP pentru următoarele șase săptămâni. Pe 20 aprilie, când fetele ar trebui să revină pe teren pentru competițiile de la Stuttgart și Istanbul, TOP 10 WTA va arăta ușor diferit față de acum.
Indian Wells a fost deja amânat de la finalul săptămânii trecute, din cauza coronavirus, același lucru întâmplându-se și cu următoarele competiții, atât la masculin, cât și la feminin.
Jucătorii și jucătoarele aveau de apărat multe puncte la Miami, turneu de 1000 de puncte, astfel că vor surveni anumite modificări în clasament.
Cel mai mult vor avea de suferit sportivele care au ajuns extrem de departe anul trecut în competiție: Barty, Pliskova, Halep și Bianca Andreescu. Marea noastră campioană a jucat semifinală în 2019, însă poziția secundă nu îi va fi amenințată. Totuși, distanța de aproape 1000 de puncte care o desparte în acest moment de ocupanta poziției a treia, Sofia Kenin, va fi mult comprimată.
După, Miami, în calendar ar fi urmat Charleston, acolo unde anul trecut doar 4 jucătoare din actualul top 10 mondial au participat: Kenin, Bertens, Bencic și Sabalenka. Acest turneu nu va avea un impact deosebit asupra clasamentului, în condițiile în care dintre cele menționate mai sus doar Bencic a reușit să atingă faza sferturilor de finală (pierde 100 de puncte) în 2019.
În ceea ce privește Bogota, următorul turneu după Charleston, lucrurile sunt și mai clare. În 2019 la competiția din Columbia nu a participat vreo jucătoare din top 10 WTA, capul de serie numărul 1 fiind Jelena Ostapenko.

Așa va arăta top 10 WTA la finalul lui aprilie, când ar trebui să se reia competițiile

1. Ashleigh Barty - 6597 puncte
2. Simona Halep - 5176
3. Sofia Kenin - 4535
4. Elina Svitolina - 4145
5. Kiki Bertens - 3925
6. Serena Williams - 3720
7. Karolina Pliskova - 3690
8. Aryna Sabalenka - 3495
9. Belinda Bencic - 3475
10. Naomi Osaka - 3375
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
McEnroe a comentat meciul Halep – Cornet de la Australian Open: "Dacă Simona face asta, va fi bine"
ACUM 16 ORE
Australian Open
Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea în optimi de la Australian Open 2022
ACUM 17 ORE