Marea noastră campioană, Simona Halep, a fost inclusă în topul revistei Forbes al celor mai influenți oameni sub 30 de ani din Europa. Revista americană a scris că românca a ajuns una dintre cele mai cunoscute personalități din tenis, dar, în același timp, a remarcat și interesul sportivei pentru afaceri imobiliare, amintind de investițiile sale în hoteluri.
Topul Forbes conține în acest an 300 de personalități din 32 de țari, cea mai tânără persoană fiind Sky Brown care are doar 11 ani, medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de skateboard în 2019. În acest top se regăsește și Greta Thunberg, tânăra activistă de 17 ani din Suedia a cărei campanie ecologistă s-a răspândit pe tot globul.Din cei 300 de tineri „vizionari” selectați de Forbes, 64 la sută sunt fondatori sau cofondatori ai unor companii, cele mai multe în domeniul tehnologiei.

Simona Halep, în topul celor mai influenți tineri din Europa

VTB Kremlin Cup
Simona Halep se luptă azi cu Anastasia Potapova pentru un loc în optimi la Moscova, de la ora 17
ACUM 3 ORE
În medie, personalitățile selectate de revista Forbes lucrează 62 de ore pe săptămână, adică aproape 9 ore în fiecare zi, de luni până duminică. Londra, Paris, Stockholm și Berlin sunt orașele care au cei mai mulți dintre tinerii din topul Forbes. Elon Musk este cel mai dorit mentor pentru tinerii din top.
Simona Halep și-a făcut loc în acest top după ce a cucerit în mod impresionant două titlui de Grand Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019), dar și după ce a petrecut 64 de săptămâni pe primul loc în clasamentul mondial din WTA. Ea a bifat de-a lungul timpului și 318 săptămâni consecutive în top 10 WTA, record all-time pentru tenisul mondial.
La nivel de sportivi, alaturi de Simona Halep, îi mai putem găsi în acest clasament pe Magnus Carlsen, norvegian, multiplu campion mondial la șah, Hector Bellerin, fundaș la Arsenal, Luka Doncic, baschetbalist sloven la Dallas Mavericks sau Tom Daley, celebru săritor în apă englez.
Tenis
Ora de start a meciului Simona Halep – Anastasia Potapova, la turneul de la Moscova
ACUM 21 ORE
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversarele la turneul de la Moscova! Misiune facilă la debutul în Rusia
16/10/2021 LA 14:43