Câștigătoare a două titluri de Grand Slam, Simona Halep va încerca în 2021 să-și treacă în palmares și alte titluri mari.Pe 8 februarie începe primul turneu de Grand Slam al anului, în direct pe Eurosport, iar Simona Halep își dorește să ajungă din nou în ultimul act, așa cum a făcut în 2018. Anul trecut, campioana noastră s-a oprit în semifinale, acolo unde a fost eliminată de finalista Garbine Muguruza.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Ocupantă a locului secund, Simona Halep e încrezătoare înainte de noul sezon competițional: "Ştiu că va fi dificil din punct de vedere mental, dar simt că am experienţă şi ştiu la ce să mă aştept. Sunt mai puţin stresată acum pentru că ştiu că pandemia este ţinută sub control în Australia şi că atunci când vor ieşi din carantină vom fi liberi!
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
IERI LA 15:38
Mă uit în urmă, spre sezonul din 202, cu mândrie şi sentimentul de împlinire, mai ales ca urmare a circumstanţelor date de pandemia COVID-19. Când competiţiile au fost întrerupte, era neclar dacă vom mai putea juca tenis în 2020. A fost dificil la nivel mental şi mi-a dat timpul necesar pentru a aprecia tenisul, să fiu recunoscătoare atunci când mi s-a dat şansa să joc din nou", a declarat Simona Halep pentru Reuters.

Simona Halep, pregătită de noi provocări în 2021

Simona s-a confruntat deja cu virusul Sars-Cov-2 și a reușit să se vindece după 10 zile. Acum, campioana noastră este de părere că vaccinul poate reprezenta salvarea: "Din fericire, nu am fost atât de bolnavă. Bineînţeles, ca şi sportivă profesionistă, m-am temut pentru plămânii mei şi am făcut multe teste. Totul a fost bine", a mai spus numărul 2 WTA.
Simona a dezvăluit şi în ce stadiu este cu pregătirea pentru Australian Open, turneu care va debuta pe 8 februarie, în direct pe Eurosport: "Am muncit mult la capitolul fizic. Acum trebuie să am grijă de corpul meu mai mult ca oricând, aşa că fac o mulţime de exerciţii pentru forţă şi viteză. De la începutul lunii decembrie am intensificat munca pe teren. Fac o mulţime de exerciţii şi repetări. Deja joc câteva seturi împotriva altor românce şi mă pregătesc pentru primele meciuri din Australia", a precizat Halep.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
IERI LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02