În luna decembrie, Simona Halep trebuia să participe la un turneu demonstrativ în Africa de Sud alături de jucătoare precum Venus Williams, Iga Swiatek sau Martina Hingis. Turneul Africa Cares are ca scop promovarea tenisului în Africa de Sud, dar și o campanie de combatere a violenței împotriva femeilor.
La finalul partidei de dublu din Cupa Davis de la Cluj-Napoca, acolo unde a fost prezentă, Simona Halep a anunțat că nu va mai merge în Africa de Sud, după ce mai multe țări (inclusiv România) au impus carantina persoanelor care se întorc din această țară, din cauza noii variante de coronavirus descoperite.
Acum, sportiva a vorbit despre planurile sale pentru finalul acestui an și despre ce o îngrijorează cu privire la sezonul din 2022. Simona Halep a vorbit despre situația din Australia, acolo unde ar trebui să participe, în perioada 17-30 ianuarie 2022, la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.
Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
IERI LA 13:53
"Stau acasă, încerc să mă pregătesc cât se poate de bine, ca să am un început de an mai bun. În București mă antrenez, nu plec. Mai plec un weekend, să mă relaxez, dar pregătirea toată este în România.
Sunt schimbări de la zi la zi (n.r. din cauza pandemiei de Covid-19). Acum sunt câteva zile de carantină în Australia, care nu e ușoară deloc. Dar mai este o lună și sper să dispară această carantină, pentru că nu-mi place deloc și m-ar încurca mental, cred.
Am crezut că scăpăm de virus, dar acum a apărut această nouă versiune, care ne-a debusolat. Dar, din câte am citit, nu este atât de periculoasă. Sper ca, în viitorul apropiat, să terminăm cu tot pentru că e stresant pentru toată lumea", a declarat Simona Halep.

SIMONA HALEP A VORBIT DESPRE REVENIREA LUI TEO CERCEL ÎN ECHIPA SA

La două luni după ce s-a despărțit de Darren Cahill, Simona Halep a anunțat o revenire de senzație în echipa sa. Este vorba despre un fizioterapeut foarte bine cotat, Teo Cercel, care a lucrat până de curând cu Sorana Cîrstea. Simona Halep a lucrat aproape toată cariera cu Teo Cercel, până ce sportiva a avut o ieșire nervoasă la adresa fizioterapeutului la începutul lui 2020.
Românca a fost aspru criticată pentru decizia de a se despărți de Teo Cercel, mai ales în contextul numeroaselor accidentări pe care le-a avut de înfruntat. Se pare că acum Halep a revenit la sentimente mai bune pentru fizioterapeut și i-a anunțat revenirea în echipă printr-o postare pe contul de Instagram.
"Este un om deosebit care m-a ajutat foarte mult, a ajutat echipa cu totul. Sunt deja 7-8 ani de când lucrăm împreună, mă bucur foarte mult să-l am din nou în echipă. Mă simt bine cu el, este exact ce trebuie. I-am simțit lipsa ca antrenor, poate aș fi gestionat mai bine anumite chestii cu el și nu aș fi ajuns la accidentări atât de grave. Eu consider că ce se întâmplă, se întâmplă cu un motiv, nu vreau să mai privesc înapoi negativ. Teo e din nou în echipa mea, atât contează", a spus Simona Halep.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
IERI LA 07:36
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
26/01/2022 LA 18:22