Dubla campioană de Grand Slam, Simona Halep, a acordat de curând un interviu pentru Andi Moisescu, în cadrul podcastului BT Talks, în care vorbește despre momentul retragerii. Campioana noastră a dezvăluit ce anume o va determina să pună capăt carierei ei, dar și ce i-a spus tatăl ei, Stere Halep. Oricum, Simona spune că visează în continuare să cucerească titluri de Grand Slam.
Am obosit, au fost ani grei. M-am gândit și la retragere, dar încă mai pot mult. Sunt motivată să merg înainte pentru al treilea Grand Slam. Atunci când voi ieși din TOP 10 cred că voi trage pe dreapta. Dar, mai am doi-trei ani, iar eu zic că mai pot să joc. Tata îmi spune mereu: 'De ce mai ai emoții, ție acum ar trebui să îți placă tenisul!' I-am răspuns: 'Nu pot să stau să îmi placă tenisul la 5-5 în decisiv și să nu sparg racheta! (nr. râde)'. Asta i-am zis odată" - Simona Halep, pentru BT Talks

Simona Halep, fără regrete

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Sportiva noastră a vorbit de asemenea și despre alegerile pe care le-a făcut în viață. Ea a fost întrebată dacă ar face aceleași lucruri dacă ar fi în poziția de a o lua de la capăt. "Și dacă m-aș mai naște încă o dată, același lucru aș face. Poate chiar mai bine în unele momente" - Simona Halep, într-un Podcast lansat azi de Banca Transilvania.
Campioana noastră are într-adevăr motive să fie mândră de tot ce a reușit până în prezent. În cariera ei, Simona Halep a cucerit 20 de titluri, dintre care două de Grand Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019). Ea a devenit lider mondial pe 9 octombrie 2017 și a ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind al zecelea cel mai longeviv lider mondial din WTA. La celelalte două turnee de Grand Slam, Simona a bifat o finală (Australian Open 2018) și o semifinală (US Open 2015).
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825808.jpg
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02