Dubla campioană de Grand Slam, Simona Halep, a acordat de curând un interviu pentru Andi Moisescu, în cadrul podcastului BT Talks, în care vorbește despre momentul retragerii. Campioana noastră a dezvăluit ce anume o va determina să pună capăt carierei ei, dar și ce i-a spus tatăl ei, Stere Halep. Oricum, Simona spune că visează în continuare să cucerească titluri de Grand Slam.
Am obosit, au fost ani grei. M-am gândit și la retragere, dar încă mai pot mult. Sunt motivată să merg înainte pentru al treilea Grand Slam. Atunci când voi ieși din TOP 10 cred că voi trage pe dreapta. Dar, mai am doi-trei ani, iar eu zic că mai pot să joc. Tata îmi spune mereu: 'De ce mai ai emoții, ție acum ar trebui să îți placă tenisul!' I-am răspuns: 'Nu pot să stau să îmi placă tenisul la 5-5 în decisiv și să nu sparg racheta! (nr. râde)'. Asta i-am zis odată" - Simona Halep, pentru BT Talks

Simona Halep, fără regrete

Tenis
Simona Halep, antrenament alături de echipa micilor tenismeni susținuți de Fundația Olimpică Română
ACUM 20 ORE
Sportiva noastră a vorbit de asemenea și despre alegerile pe care le-a făcut în viață. Ea a fost întrebată dacă ar face aceleași lucruri dacă ar fi în poziția de a o lua de la capăt. "Și dacă m-aș mai naște încă o dată, același lucru aș face. Poate chiar mai bine în unele momente" - Simona Halep, într-un Podcast lansat azi de Banca Transilvania.
Campioana noastră are într-adevăr motive să fie mândră de tot ce a reușit până în prezent. În cariera ei, Simona Halep a cucerit 20 de titluri, dintre care două de Grand Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019). Ea a devenit lider mondial pe 9 octombrie 2017 și a ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind al zecelea cel mai longeviv lider mondial din WTA. La celelalte două turnee de Grand Slam, Simona a bifat o finală (Australian Open 2018) și o semifinală (US Open 2015).
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825808.jpg
Tenis
Breaking News: Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid. Anunțul făcut pe siteul oficial
IERI LA 12:19
Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
01/12/2021 LA 09:43