Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului au făcut sâmbătă marele anunț și au dezvăluit când va evolua Simona Halep cu Lizette Cabrera în primul tur la Australian Open. Primul eveniment major al anului, Australian Open, debutează pe 8 februarie la Melbourne, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Australienii au programat-o pe Simona Halep să joace luni dimineață de la ora 10, ora României, primul meci din sesiunea de seară, pe Rod Laver Arena.
Sâmbătă, Simona Halep a avut o întâlnire cu jurnaliștii la Melbourne. Campioana noastră a abordat mai multe subiecte, printre care primele impresii despre viitoarea ei adversară, Lizette Cabrera, dar și ultimele detalii despre problemele fizice pe care le-a arătat la Gippsland Trophy, în meciul din sferturile de finală cu Ekaterina Alexandrova.

Simona Halep, întrebată la Melbourne dacă-și păstrează trofeele destinate locului 2

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
IERI LA 15:38
În urmă cu câteva zile, pe rețelele de socializare a apărut un videoclip în care Serena Williams prezenta locul și vitrinele în care-și ține trofeele cucerite de-a lungul carierei. Într-o încăpere uriașă, marea campioană americană a zărit la un moment dat un trofeu de vicecampioană, un titlu destinat locului 2, iar reacția ei a devenit virală: "Oh, un trofeu pentru locul 2… nu știu ce caută aici, noi nu păstrăm trofeele pentru locul 2".
La conferința de presă de la Melbourne, Simona Halep a fost întrebată dacă a văzut momentul și ce face ea în privința trofeelor pentru vicecampioană. Sportiva noastră a avut o altă opinie față de rivala ei din circuit: "Eu îmi țin trofeele în casa părinților mei, le păstrez acolo pe toate. Nu le am în casa mea de la Bucureşti, pentru că locuiesc în alt oraș față de părinții mei, dar le ţin pe toate, chiar şi pe cele pentru locul 2, îmi plac toate, nu contează pentru ce loc sunt", a spus Simona în fața jurnaliștilor.
Așa arată traseul virtual al Simonei Halep:
  • 1R: Lizette Cabrera
  • 2R: Doi/Tomljanovic
  • 3R: Kudermetova
  • 4R: Swiatek/Rybakina
  • QF: Serena Williams
  • SF: Osaka/Muguruza
  • F: Barty/Kenin/Svitolina
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
IERI LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02