Simona Halep și Aryna Sabalenka au oferit câteva minute extrem de echilibrate, presărate cu puncte spectaculoase, în duelul de la Tie Break Tens. S-a mers cap la cap până la 7-7, moment în care sportiva din Belarus s-a desprins decisiv.
La final, Simona Halep a vorbit chiar pe teren despre Indian Wells și despre ce înseamnă să fie prezentă la competițiile din SUA.
Roland Garros
Tot ce trebuie să știi despre Roland Garros 2022. Când își află Simona Halep adversarele de la Paris
ACUM O ORĂ
"E greu să joci fără a te încălzi foarte bine, așa că e bine că am câștigat 7 puncte. A fost distractiv să particip la această competiție, în fața acestor fani minunați, e mereu o plăcere să joc aici, la Indian Wells", a spus Halep la final, pentru ca apoi să explice cât de special e turneul din California, pe care l-a câștigat în urmă cu 7 ani: "E special să fiu aici și mă simt mereu emoționată când revin. La începutul carierei mele, când am câștigat acest turneu, a fost ceva uriaș. Sunt amintiri superbe și sper să reușesc și anul acesta ceva notabil".

Ce este Tie Break Tens, turneul la care a participat Simona Halep?

Tie Break Tens este un format introdus în 2015, în care jucătorii evoluează într-un super-tie-break, până la 10, câștigătorul mergând în faza următoare.
Au fost 8 jucătoare la startul competiției de anul acesta, competiția terminându-se după mai puțin de două ore. Marea câștigătoare a fost Amanda Anisimova, eleva lui Darren Cahill, care a intrat în posesia premiului de 150.000 de dolari. Toți banii vor fi donați pentru ajutarea victimelor din Ucraina. Interesant e că Anisimova nu era inițial pe lista organizatorilor, dar a fost introdusă în ultimul minut, ca urmare a faptului că Barbora Krejcikova a declarat forfait, acuzând o problemă la cot.
Rezultatele de la Tie Break Tens
  • Simona Halep - Aryna Sabalenka 7-10
  • Ons Jabeur - Maria Sakkari 6-10
  • Leylah Fernandez - Paula Badosa 3-10
  • Amanda Anisimova - Naomi Osaka 10-3
Semifinale
  • Aryna Sabalenka - Maria Sakkari 5-10
  • Paula Badosa - Amanda Anisimova 6-10
Finala
  • Maria Sakkari - Amanda Anisimova 7-10
Simona Halep va reveni pe teren în turul secund de la Indian Wells, competiție care începe azi. Românca are parte de un prim tur liber, beneficiind de statutul de cap de serie, dar a fost trasă la sorți pe un sfert destul de complicat.
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
IERI LA 09:51
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
14/05/2022 LA 19:55