Simona Halep a dominat autoritar partida cu Amanda Anisimova, asigurându-și în doar 54 de minute prezența în optimile ultimului turneu de Grand Slam al anului. Eleva lui Darren Cahill a dominat, calm și cu multă inteligență, anihilând complet jocul adversarei, ajunsă în poziția de a declanșa atacuri fără sorți de izbândă, necontrolat. În urma acestui rezultat, Simona își prelungește seria victoriilor la 17.
Setul 1 a fost câştigat de sportiva din Constanţa în 25 de minute, cu 6-0. Românca a reuşit să câştige game-ul de 2-0 pe serviciul său, după ce a salvat cinci mingi de break. Setul doi a început mai echilibrat, însă după ce scorul a fost egal la ghemuri, 1-1, Halep nu i-a mai lăsat nicio şansă adversarei şi s-a impus cu 6-1, după 29 de minute. În optimi, Simo va evolua cu poloneza Iga Swiatek, locul 58 mondial.

Simona Halep, invitata Barbarei Schett în cubul Eurosport

US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
IERI LA 12:43
"Cred că am jucat ceea ce trebuia să joc, s-au schimbat lucrurile față de anul trecut, știam ce trebuie să fac pentru a câștiga în fața ei, chiar dacă mingea a fost grea și nu mi-a convenit, am câștigat clar. Îmi place foarte mult să returnez, mă bucur că a ieșit bine și tocmai de aceea am avut încredere. A trebuit să schimb ceva și am făcut acest lucru cu returul, per total lucrurile au fost în regulă astăzi. Cred că pentru mine cea mai bună decizie a fost că nu am mers la US Open, m-am pregătit acasă în Europa pentru a fi foarte puternică pe zgură și lucrurile merg foarte bine. Îmi place zgura, mă simt încrezătoare, sunt foarte bucuroasă de prezența aici", a spus Simo în cubul Eurosport.

Simona Halep, invitata Barbarei Schett în cubul Eurosport

US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28