După o pauză de câteva săptămâni, Simona Halep a revenit în circuitul feminin de tenis la turneul de la Miami. Simo a câștigat meciul din turul secund cu Caroline Garcia, dar a decis să se retragă înaintea partidei cu Anastasija Sevastova din cauza unor dureri la umră care au apărut în Florida. Totuși, înainte de Miami Open, Simona a răspuns unor întrebări ale fanilor.
Susținătorii campioanei noastre au fost curioși la ce turneu plănuiește Simona Halep să-și agațe racheta în cui. Cu acest prilej, sportiva noastră a oferit noi detalii despre planurile pe care le are pentru momentul retragerii, dar fanii ei pot rămâne liniștiți pentru următorii ani, deoarece Simo a luat hotărârea de a continua să joace la cel mai înalt nivel cel puțin până în 2024, atunci când vrea să se califice și să participe la Jocurile Olimpice.

Simona Halep a dezvăluit la ce turneu va juca ultimul meci al carierei

Roland Garros
EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"
ACUM 7 ORE
"Aș vrea să joc ultimul meci al carierei la Roland Garros pentru că este turneul meu preferat, iar acolo am câștigat primul meu titlu de Grand Slam", a spus Simona Halep într-un interviu pentru WTA, în care le răspundea la întrebări fanilor. În trecut, Simona a vorbit în repetate rânduri de posibilitatea de a se retrage.
Ea a declarat că se va gândi serios la retragere atunci când va ieși din top 10 WTA. Deocamdată, spre bucuria noastră a tuturor, Simona nu are gânduri de retragere și ar putea juca până la cel puțin 32 de ani. Acum, pe termen scurt, după retragerea de la Miami, pentru Simona urmează o pauză de câteva săptămâni, iar mai apoi, dacă problema de la umăr va fi rezolvată, ea va participa la Cluj-Napoca la Billie Jean King Cup (Fed Cup) la meciul dintre România și Italia.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Roland Garros
Mesajul lui Mouratoglou după prima victorie a Simonei Halep la Roland Garros! "Un meci special"
ACUM 7 ORE
Roland Garros
Spectatori de 5 stele la meciul lui Halep din turul 1 la Roland Garros! Cine a urmărit-o pe Simona
ACUM 8 ORE