Fostul lider mondial din WTA a abandonat la Wuhan în optimile de finală în meciul cu jucătoarea din Kazahstan, Elena Rybakina. Simona a întâmpinat noi dureri în zona lombară și a decis să nu forțeze. De asemenea, ea a menționat că durerile par a fi de natură musculară, dar că sunt în aceeași zonă ca cele pe care le-a resimțit înainte să afle că are hernie de disc.

Simona Halep: "Sunt încrezătoare că mă pot recupera rapid"

Chiar dacă nu are foarte mult timp la dispoziție pentru recuperare, Simona Halep este încrezătoare că situația nu este una tocmai gravă. Nu este niciodată o plăcere să abandonezi un meci. Din nefericire am avut spasme la spate şi era prea dureros să continui să joc. Mă voi îndrepta mâine spre Beijing, mă voi trata şi sunt încrezătoare că mă pot recupera rapid. Mulţumesc, Dongfeng Motor Wuhan Open, pentru ospitalitate, ne vedem anul viitor, a scris Simona Halep pe contul personal de Twitter.
Australian Open
Mesajul impresionant al Simonei Halep, la plecarea din Australia
ACUM O ZI
Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la turneul din Beijing este finala din 2017, pierdută în fața franțuzoaicei Caroline Garcia. Pe durata acelei ediții, Simona a devenit în premieră lider mondial în clasamentul WTA. Ea le învinsese atunci pe Jelena Ostapenko și Maria Sharapova în drumul ei spre ultimul act. La Beijing, anul acesta sunt așteptate o mulțime de jucătoare de top. Doar două sportive vor lipsi din Top 18 WTA. Este vorba despre Serena Williams și Johanna Konta.
Australian Open
McEnroe a comentat meciul Halep – Cornet de la Australian Open: "Dacă Simona face asta, va fi bine"
IERI LA 01:37
Australian Open
Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea în optimi de la Australian Open 2022
IERI LA 01:00