Simona Halep va juca la Roma direct în al doilea tur al competiției, fiind marea favorită pentru câștigarea turneului. Românca o va întâlni pe Jasmine Paolini, cea care a trecut în primul ei meci la turneu de Anastasija Sevastova (numărul 46 WTA). Partida a durat doar o oră și 6 minute iar italianca a câștigat destul de convingător cu 6-2, 6-3.
Paolini este prezentă la Foro Italico grație unui wild card primit de la organizatorii turneului.

Simona Halep la Roma | Cine este Jasmine Paolini

Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 3 ORE
Jasmine Paolini, născută în comuna toscană Bagni di Lucca, se află în prezent pe locul 99, cea mai bună clasare a ei din istorie fiind poziția 93, în primăvara acestui an. Cu toate acestea, recordul ei din 2020 este unul negativ: are în palmares 10 înfrângeri și trei victorii.
Ea a strâns 500.000 de euro din tenis în carieră și nu a trecut niciodată de prima rundă la un turneu de Grand Slam. Paolini nu are niciun titlu WTA cucerit în carieră, însă a câștigat opt turnee ITF.
Preferă zgura ca suprafață acolo unde lovește destul de bine cu forehandul iar modelul său în sport este legendarul elvețian Roger Federer.
Simona Halep nu a mai jucat niciodată cu Jasmine Paolini. Sportiva noastră va întâlni, dacă o va învinge pe italiancă, pe câștigătoarea dintre Yastremska și Anisimova.

Simona Halep la Roma | Sportiva noastră a început excelent proba de dublu

Simona Halep debutează astăzi la simplu la Roma, însă ieri Halep, împreună cu colega ei Monica Niculescu, a avut parte de un debut excelent la proba de dublu.
Cele două au trecut fără probleme de Elina Svitolina și Dayana Yastremska cu 6-0, 6-1, după un meci fără istoric și a cărei soartă a părut clară de la început.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 4 ORE
Tenis
Cea mai mare surpriză din tenis? Un puști cu o cotă de 101 l-a pulverizat pe Diego Schwartzman
ACUM 7 ORE