Simona Halep a început greu meciul din runda a doua a turneului de la Roma cu Jasmine Paolini. Italianca a fost agresiva în ofensivă iar forehandul ei executat excelent a forțat-o pe sportiva noastră să se deplaseze constant și să piardă destule mingi decisive.
Primele două game-uri au mers la italiancă, cea care a comis însă în al treilea game prima dublă greșeală, ceea ce a părut să o demoralizeze ușor. A urmat încă o dublă greșeală și în cele din urmă Halep a reușit rebreak-ul și a revenit în meci.
https://i.eurosport.com/2020/09/16/2887933.jpg
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM O ORĂ
Era 1-2 și Simona începea ușor, ușor să-și găsească ritmul, în ciuda unor retururi excelente ale adversarei, cea care a avut totuși un joc destul de inconstant. A urmat un game câștigat fără probleme de sportiva noastră care a făcut imediat și break-ul pentru a prelua conducerea setului după cinci game-uri jucate. După trei greșeli consecutive însă în următorul game, Paolini a făcut rapid rebreak-ul.
Halep a revenit însă din nou pentru ca apoi să-și câștige fără probleme serviciul și implicit setul. O primă parte care a fost cu siguranță mai disputată și mai dificilă decât ar fi trebuit să fie, însă cu cele 15 erori neforțate ale italiencei, era greu ca Simona să nu se impună.

Simona Halep la Roma | Un al doilea set plin de break-uri câștigat greu

Setul al doilea a început cu un game extrem de dificil pentru Simona în care Paolini a irosit patru mingi de break. În al doilea serviciu al Simonei, italianca a riscat din nou, însă de această dată loviturile ei agresive au fost răsplătite cu un break.
A urmat un break pentru Simona. Și un break pentru Paolini. Un meci nebun, plin de răstunări de situație, erori neforțate prea multe ale italiencei dar și lovituri extraordinare din partea sa. Meciul a continuat în același ritm adunând un număr impresionant de 12 break-uri. În momentul decisiv de la 4-4 însă Halep s-a impus clar pe serviciu pentru ca apoi să facă break-ul decisiv și să meargă în runda a treia.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 2 ORE
Tenis
Cea mai mare surpriză din tenis? Un puști cu o cotă de 101 l-a pulverizat pe Diego Schwartzman
ACUM 5 ORE