Simona Halep s-a impus în două seturi în runda a doua de la Roma. Sportiva noastră a învins-o pe italianca de 24 de ani Jasmine Paolini cu 6-3, 6-4 și s-a calificat mai departe la Foro Italico.

A fost o partidă neobișnuită, plină de lovituri extraordinare dar și de erori neforțate numeroase. Un meci care a avut 12 break-uri nu avea cum să nu fie spectaculos și deși Halep a câștigat mai greu decât ar fi dorit, cu siguranță că ea este mulțumită că și-a continuat astfel parcursul excelent de la revenirea tenisului.

Roland-Garros
Highlights | Arantxa Rus - Clara Burel
ACUM 5 ORE

Simona Halep la Roma. Sportiva noastră are numai victorii de la revenirea tenisului

Odată cu calificarea în optimile de finală de la Roma, Simona Halep a obținut a șasea victorie conecutivă de când tenisul a revenit după pauza impusă de pandemia de coronavirus. În această perioadă, Halep nu a pierdut nicio partidă.

Mai mult, de când a pierdut în semifinalele Australian Open, Simona Halep are în palmares 10 victorii consecutive și se află astfel într-o formă ideală înainte de Roland Garros, turneu care va fi transmis în direct pe Eurosport începând cu 21 septembrie.

Roland-Garros
Highlights | Daniil Medvedev - Marton Fucsovics
ACUM 6 ORE
Roland-Garros
Highlights | John Millman - Pablo Carreno Busta
ACUM 6 ORE