"Eu cred că Serena nu se aştepta la acest lucru! Deşi, dacă ne gândim, toate finalele foarte importante pe care le-a jucat în ultimul timp le-a cam pierdut şi cum! Le-a pierdut un pic pentru că nu a reuşit să gestioneze din punct de vedere emoţional.
Dar, în finala de la Wimbledon, cred că orice ar fi făcut, felul în care a jucat Simona nu i-ar fi dat nicio şansă. Cum a recunoscut şi Serena, a fost o zi de graţie pentru Simona.
Serena a încercat foarte multe lucruri, a schimbat pe parcursul meciului, dar tot ce a încercat, Simona a fost acolo. Cred că Serena a ştiut după primele gameuri pe cine are în faţă şi ştia că e pierdut turneul", a declarat Dobre pentru Adevărul.
Australian Open
Berrettini - Monfils - Australian Open
ACUM O ORĂ

Cum a câștigat Simona Halep la Wimbledon 2019

"Lucrul ăsta a făcut-o de multe ori să rişte mai mult, să se panicheze şi să adune greşeli. Deci, este meritul Simonei că a dus-o pe Serena în acea situaţie de a nu avea soluţii şi de a încerca să facă alt joc decât ar fi făcut în mod normal.
Am pregătit meciul la fel ca pe toate celelalte. În ziua liberă, am hotărât câteva scheme pe care să le facem, le-am exersat cu partenerul de antrenament, la fel - am repetat şi la încălzirea de meci acele lucruri importante.
Fără ceva deosebit, ca să nu ieşi, mental mai ales, din acea rutină, să nu ajungi să-ţi spui - joc cu Serena şi trebuie să fac altceva. Nu! Joci cu Serena, este un meci ca toate celelalte, reţine ce ai făcut la antrenament", a precizat el.
Australian Open
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din prima zi a sferturilor de finală
ACUM 2 ORE
Australian Open
Australian Open Live Blog | Berrettini - Nadal și Barty - Keys, primele semifinale
ACUM 3 ORE