Cea mai bună tenismenă a României a donat o sumă de bani autorităţior medicale din Bucureşti şi Constanţa pentru achiziţionarea echipamentelor necesare în lupta cu pandemia de coronavirus. Campioana noastră este unul dintre numele mari din sportul internaţional care a ales să folosească reţelele de socializare pentru a-i sfătui pe oameni să rămână la domiciliu, să respecte indicaţiile autorităţilor şi să contribuie, fiecare cum poate, la combaterea acestui virus.
În plus, Simo a mărturisit că a donat o sumă de bani autorităţior medicale din Bucureşti şi Constanţa pentru achiziţionarea echipamentelor necesare. "Din păcate, traversăm cu toţii o perioadă foarte grea, cu încercări noi, pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte şi ocazia perfectă să arătăm că ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe să trateze şi să salveze fiecare viaţă, expunându-se personal pentru binele general. Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dinte noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramtic cursul normal al vieţii. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine, să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!", a scris Simona Halep, pe Facebook.

Simona Halep, lăudată în presa din afară și de antrenorul Darren Cahill

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Jurnaliștii de la Essentially Sports au transmis că inițiativa Simonei Halep este una dintre "cele mai deștepte existente".
"Simona Halep este ultima jucătoare care a adoptat o atitudine socială responsabilă, în contextul pericolului numit coronavirus. Sincer vorbind, e una dintre cele mai deștepte inițiative existente. Autoizolarea și mesajele transmise public sunt bune pe termen scurt. În orice caz, eficiența sistemului medical va fi cheia pe termen lung. Staruri precum Simona Halep au găsit cu siguranță calea cea dreaptă în a investi banii în lupta cu coronavirusul", au notat cei de la Essentially Sports.
Americanii de la Tennis World USA au precizat că Simona nu este la prima astfel de inițiativă.
"Așa cum s-a întâmplat în timpul incendiilor din Australia, încă o dată jucatorii de tenis fac front comun și strâng bani în timpul pandemiei COVID-19. În timp ce alți sportivi au donat rachetele pentru a strânge fonduri, Simona Halep a anunțat că va dona o sumă de bani pentru echipament medical, cerându-le și altora ajutorul", au scris și cei de la Tennis World USA.
Darren Cahill a transmis și el un mesaj pe contul personal de Twitter în care o felicită pe Simona pentru gestul ei: “Bravo, Simo! România este norocoasă să te aibă”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02