Pandemia de coronavirus a pus pe hold tenisul din întreaga lume, însă în momentul întreruperii, Simona Halep avea un bilanț pozitiv. Ea a ajuns în semifinale la Australian Open, acolo unde a fost învinsă de Garbine Muguruza, dar mai apoi a câștigat turneul de la Dubai după o finală disputată cu Elena Rybakina. Sportiva noastră a jucat la Dubai accidentată, dar a reușit oricum să câștige. La Indian Wells abandonase chiar înainte ca organizatorii să anuleze ediția din acest an.
Presa internațională transmite că pauza generată de pandemia de coronavirus a venit într-un moment inoportun pentru Simona Halep. Potrivit jurnaliștilor de la publicația italiană Ubitennis, Simona Halep este marea perdantă a acestei perioade de întrerupere: "Chiar înainte de întrerupere, românca a reușit să câștige primul ei titlu din 2020, la Dubai. De fapt, Halep a pierdut doar două meciuri în 2020, câștigând celelalte 10. Prin urmare, întreruperea a venit într-un moment cum nu se putea mai rău. În plus, Darren Cahill este încă în Australia", a scris sursa citată.

Presa internațională: Simona Halep, marea perdantă a întreruperii tenisului

Tenis
Ora de start a meciului Simona Halep – Anastasia Potapova, la turneul de la Moscova
ACUM 5 ORE
Jurnaliștii italieni de la Ubitennis spun că pe lista jucătoarelor care sunt dezavantajate de pauza provocată de pandemia se mai regăsesc Garbine Muguruza și Aryna Sabalenka, despre care Ubitennis scrie că au fost scoase din ritm. În schimb, sursa citată consideră că Bianca Andreescu, Johanna Konta și Naomi Osaka sunt marile câștigătoare.
Simona Halep trebuia să revină pe teren la turneul de la Palermo, însă a considerat că nu este momentul oprtun, așa că și-a mai amânat revenirea cu o săptămână. Ea va participa la turneul de la Praga, de categorie Internațional, care se va desfășura în perioada 10-16 august.
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversarele la turneul de la Moscova! Misiune facilă la debutul în Rusia
16/10/2021 LA 14:43
Tenis
"Mi-e greu să mă gândesc la asta!" Ce a spus Simona Halep la plecarea spre Moscova
15/10/2021 LA 10:49