Fosta jucătoare de tenis, Francesca Schiavone, în vârstă de 39 de ani, a anunțat că, în ultimele 7 luni, a purtat o luptă grea cu cancerul. La fel ca în urmă cu nouă ani, Schiavone a câștigat bătălia. După ce a trecut prin chimioterapie și alte tratamente, fosta jucătoare de tenis din Italia a transmis că a învins necruțătoarea boală și că este gata să se ocupe de noi proiecte în sportul alb.
https://i.eurosport.com/2019/12/16/2737709.jpg
Ea a declarat pentru Gazzetta dello Sport că și-ar dori să o antreneze pe Simona Halep: "Halep este o fată seriosă și mi-ar plăcea să o antrenez. Este o jucătoare cu un potențial uriaș, care poate reveni pe primul loc în lume și să rămână mult timp acolo", a spus italianca. Ea a câștigat, în 2010, titlul de la Roland Garros, după ce a învins-o, cu 6-4, 7-6(2), pe Samantha Stosur
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
IERI LA 13:20

Simona Halep i-a răspuns Francescăi Schiavone după anunțul italiencei

Campioana de anul acesta de la Wimbledon, Simona Halep, i-a transmis italiencei un mesaj prin intermediul jurnaliștilor Gazzetta dello Sport. "Sunt foarte fericită și onorată că Francesca s-a gândit la mine. Ea a fost întotdeauna o mare luptătoare, una care nu renunță niciodată și inspirată și de ea, am crescut ca jucător. Mi-a părut foarte rău să aud că este bolnavă, dar nu sunt deloc surprinsă cum s-a luptat cu boala și a învins-o. Acum, Francesca, încearcă să se recupereze la maxim. Abia aștept să te văd din nou pe teren!"
Simona Halep și Francesca Schiavone au evoluat împreună în proba de dublu a turneului de la Roma în 2015. Cele două jucătoare au primit un wild card la acea vreme din partea organizatorilor italieni.
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
IERI LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
22/09/2021 LA 17:33