Fosta jucătoare de tenis, Francesca Schiavone, în vârstă de 39 de ani, a anunțat că, în ultimele 7 luni, a purtat o luptă grea cu cancerul. La fel ca în urmă cu nouă ani, Schiavone a câștigat bătălia. După ce a trecut prin chimioterapie și alte tratamente, fosta jucătoare de tenis din Italia a transmis că a învins necruțătoarea boală și că este gata să se ocupe de noi proiecte în sportul alb.
https://i.eurosport.com/2019/12/16/2737709.jpg
Ea a declarat pentru Gazzetta dello Sport că și-ar dori să o antreneze pe Simona Halep: "Halep este o fată seriosă și mi-ar plăcea să o antrenez. Este o jucătoare cu un potențial uriaș, care poate reveni pe primul loc în lume și să rămână mult timp acolo", a spus italianca. Ea a câștigat, în 2010, titlul de la Roland Garros, după ce a învins-o, cu 6-4, 7-6(2), pe Samantha Stosur
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM 4 ORE

Simona Halep i-a răspuns Francescăi Schiavone după anunțul italiencei

Campioana de anul acesta de la Wimbledon, Simona Halep, i-a transmis italiencei un mesaj prin intermediul jurnaliștilor Gazzetta dello Sport. "Sunt foarte fericită și onorată că Francesca s-a gândit la mine. Ea a fost întotdeauna o mare luptătoare, una care nu renunță niciodată și inspirată și de ea, am crescut ca jucător. Mi-a părut foarte rău să aud că este bolnavă, dar nu sunt deloc surprinsă cum s-a luptat cu boala și a învins-o. Acum, Francesca, încearcă să se recupereze la maxim. Abia aștept să te văd din nou pe teren!"
Simona Halep și Francesca Schiavone au evoluat împreună în proba de dublu a turneului de la Roma în 2015. Cele două jucătoare au primit un wild card la acea vreme din partea organizatorilor italieni.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
ACUM 7 ORE
Roland Garros
Simona Halep la Roland Garros 2022: "E o nebunie ce a putut să facă Serena cu Patrick alături"
ACUM 11 ORE