Halep a profitat de timpul petrecut în Moscova și a vizitat Piața Roșie, postând câteva fotografii pe conturile sale de socializare.
Fostul lider mondial a impresionat prin zâmbetul arătat și a menționat că săptămâna viitoare, românca va fi prezentă la Cluj-Napoca, unde va participa la Transylvania Open, competiție programată în perioada 23-31 octombrie.
Înaintea meciului cu Maris Sakkari, Simona Halep a fost întrebată de jurnaliștii ruși dacă se gândește la retragere. Românca și-a liniștit fanii, spunând că, după ultimele accidentări,speră să mai prindă cel puțin două-trei sezoane pe teren.
Tenis
Holger Rune, avertisment pentru rivali înainte de 2023: "Un Ferrari fără combustibil e degeaba!"
ACUM 5 ORE

Halep se relaxează în Moscova după eliminarea de la Kremlin Cup

Chiar dacă a fost eliminată în sferturile turneului de la Moscova, cea mai bună jucătoare de tenis din România a ținut să transmită un mesaj fanilor săi pe rețelele de socializare, mulțumindu-le pentru săptămâna petrecută în Rusia.
De asemenea, sportiva noastră a afișat un zâmbet larg, arătând faptul că se simte bine din toate punctele de vedere și este pregătită să încheie sezonul cu bine.
Halep a menționat că Transylvania Open este ultimul turneu la care va participa în acest sezon: "Moscova, îți mulțumesc pentru o săptămână minunată în care am progresat. Următoarea oprire și ultima din acest sezon – Cluj", a scris Halep pe pagina sa de Facebook.
Chiar dacă va veni în România pentru a participa la Transylvania Open, spectatorii nu vor putea asista la meciurile acestui turneu din cauza noilor restricții impuse în contextul pandemiei de coronavirus.
"Nu am spus niciodată că mă retrag acum, am spus doar că am fost accidentată și că am nevoie de timp ca să mă recuperez. A fost un an aglomerat. La nivel personal a fost unul grozav. Acum mă întorc la tenis și treptat îmi regăsesc ritmul. Sper să mai joc pentru încă doi sau trei ani", a declarat Simona Halep.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Casper Ruud a bifat prima victorie a carierei în fața lui Nadal! Ce "l-a încurcat" pe Rafa
ACUM 7 ORE
Tenis
"Rafa, ești cel mai bun din istorie?" Nadal nu a ezitat. Care e cea mai "importantă moștenire"
ACUM 9 ORE