A doua jucătoare a lumii se pregătește intens pentru revenirea în competiții. Campioana noastră nu a făcut deplasarea la Palermo din cauza grijilor legate de pandemia de coronavirus, însă este acum pregătită să intre pe teren la turneul de la Praga, care se va desfășura în perioada 10 – 16 august. Mai mult, cea mai bună tenismenă a României vrea să joace și în proba de dublu la Praga.
Directorul turneului de la Praga a confirmat faptul că Simona Halep va juca și pe tabloul de dublu al turneului din Cehia, unde va face pereche cu Barbora Strycova. Fostul lider mondial din WTA se pregătește intens pentru revenirea în circuitul WTA, iar prezența ei în turneul de la Praga este acum o certitudine. David Trunda, directorul competiției din Cehia, a anunțat că românca va ajunge în capitala Cehiei vineri și că miercuri i-a confirmat faptul că vrea să evolueze și pe tabloul de dublu, alături de Barbora Strycova.

Simona Halep, echipă cu Strycova la Praga

Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
IERI LA 13:53
Simona Halep și Barbora Strycova nu au mai făcut echipă în circuit până în prezent: "Suntem foarte fericiți că vor juca împreună", a spus Trunda. Cehoaica în vârstă de 34 de ani este numărul 2 în clasamentul WTA la dublu, ea ocupând în 2019 și poziția de lider, în timp ce Simona este a doua jucătoare a lumii la simplu.
Campioana noastră este hotărâtă să revină în forță în competiții. De altfel, ea a decis să mai ofere o șansă participării la US Open, competiție pe care o excludea în urmă cu ceva timp din cauza numărului uriaș de cazuri de infectare cu coronavirus din Statele Unite ale Americii. Dacă va participa în 2020 la US Open, Simona Halep va fi principala favorită, asta pentru că liderul mondial din WTA, Ashleigh Barty, și-a anunțat în mod oficial retragerea din turneu.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
IERI LA 07:36
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
26/01/2022 LA 18:22