Flavia Pennetta este cea care în urmă cu 2 ani punea capăt parcursului Simonei Halep la US Open. Italianca se impunea atunci în două seturi iar Simona se oprea în optimi de finală, aceea fiind cea mai bună performanță a ei la Flushing Meadows. A doua favorită la New York, Halep are acum șansa de a depăși acest obstacol având în față o jucătoare pe care a mai învins-o în alte 3 rânduri. Sabine Lisicki are 25 de ani și ocupă locul 24 în ierarhia WTA. Pe lângă cele 3 înfrângeri în fața Simonei se poate lăuda cu un singur succes, venit tocmai în 2011, la Stanford. Victoriile Simonei sunt mult mai actuale: în 2013 la Miami și anul trecut la Madrid și Wimbledon. Acum, cele două vor juca pentru un loc în sferturi pe arena Louis Armstrong după ora 19.30 / Live pe Eurosport.
Duminică noaptea Simona a mai obținut un succes important, la dublu mixt alături de Horia Tecău. Cei doi vor evolua azi în sferturi de finală împotriva perechii Hingis/ Paes. Acesta este penultimul meci al zilei de pe Grandstand/ Live pe Eurosport Player.
Ziua de pe Louis Armstrong e deschisă de meciul unui alt reprezentant al României. Florin Mergea joacă de la ora 18.00 alături de indianul Bopanna împotriva dublului format din Edouard Roger-Vasselin și Daniel Nestor. Meciul din turul al treilea va putea fi urmărit în direct online pe Eurosport Player. La dublu va mai juca azi și Horia Tecău. Împreună cu Jean-Julien Rojer, Horia evoluează pe Grandstand împotriva americanilor Eric Butorac /Scott Lipsky. Și această partidă e disponibilă pe Player, după ora 19.00.
Australian Open
Novak Djokovic se întoarce, în cele din urmă, în Serbia. Inițial voia să rămână la Marbella
PESTE 12 MINUTE
Transmisiunea în direct pe Eurosport începe la ora 19.00 iar pe Eurosport 2 cu o oră mai devreme. Turneul se vede Live online pe Eurosport Player, acolo unde puteti urmari partidele de pe 11 terenuri: Arthur Ashe, Louis Armstrong, GrandStand, nr. 4, nr. 5, nr. 6, nr. 7, nr. 10, nr. 11, nr. 13 și nr. 17.
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 17 MINUTE