Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a fost vaccinată miercuri dimineață cu prima doză a vaccinului anti-COVID-19, Pfizer BioNTtech. Campioana noastră a declarat după ce a primit vaccinul că a venit cu sufletul deschis și că se simte foarte bine, nu a avut reacții adverse.
"Consider că este spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am și hotărât să îl fac, pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate și sper ca oamenii să se vaccineze", a spus Halep, care la ieșirea de la Institul Cantacuzino a primit flori. "Am primit flori. Mă bucur foarte mult că am venit aici și s-au ocupat foatre bine de mine și le mulțumesc foarte mult", a mai spus Simona, precizând că nu este încă în siguranță până nu va primi și rapelul.

Simona Halep, obligată să revină în țară după turneul de la Dubai

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Simona Halep, care a reușit să se vaccineze datorită faptului că se află pe lista prioritară a sportivilor calificați la Jocurile Olimpice, a spus că acum se simte, totuși, mult mai în siguranță, fiind vaccinată: "Mă liniștește că sunt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare o să am grijă și o să încerc să mă protejez cât se poate de mult", a mai spus numărul 3 mondial.
Campioana noastră este nevoită să facă rapelul peste 21 de zile de la administrarea primei doze de vaccin, asta însemnând că pe 17 martie va vizita din nou Institutul Cantacuzino. După ce a renunțat la participarea la turneul de la Doha, Simona va face deplasarea la Dubai, acolo unde va încerca să-și apere trofeul cucerit anul trecut. Ediția din acest sezon se desfășoară în perioada 7-13 martie, astfel că Simona va trebui să revină în țară pentru rapel, înainte de a lua o pauză și a face deplasarea în Statele Unite ale Americii pentru competiția WTA 1000 de la Miami (23 martie - 3 aprilie).
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02