Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a fost vaccinată miercuri dimineață cu prima doză a vaccinului anti-COVID-19, Pfizer BioNTtech. Campioana noastră a declarat după ce a primit vaccinul că a venit cu sufletul deschis și că se simte foarte bine, nu a avut reacții adverse.
"Consider că este spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am și hotărât să îl fac, pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate și sper ca oamenii să se vaccineze", a spus Halep, care la ieșirea de la Institul Cantacuzino a primit flori. "Am primit flori. Mă bucur foarte mult că am venit aici și s-au ocupat foatre bine de mine și le mulțumesc foarte mult", a mai spus Simona, precizând că nu este încă în siguranță până nu va primi și rapelul.

Simona Halep, obligată să revină în țară după turneul de la Dubai

VTB Kremlin Cup
Simona Halep, prima reacție după calificarea în optimi la Moscova: "Mă așteptam la o bătălie!"
ACUM 8 ORE
Simona Halep, care a reușit să se vaccineze datorită faptului că se află pe lista prioritară a sportivilor calificați la Jocurile Olimpice, a spus că acum se simte, totuși, mult mai în siguranță, fiind vaccinată: "Mă liniștește că sunt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare o să am grijă și o să încerc să mă protejez cât se poate de mult", a mai spus numărul 3 mondial.
Campioana noastră este nevoită să facă rapelul peste 21 de zile de la administrarea primei doze de vaccin, asta însemnând că pe 17 martie va vizita din nou Institutul Cantacuzino. După ce a renunțat la participarea la turneul de la Doha, Simona va face deplasarea la Dubai, acolo unde va încerca să-și apere trofeul cucerit anul trecut. Ediția din acest sezon se desfășoară în perioada 7-13 martie, astfel că Simona va trebui să revină în țară pentru rapel, înainte de a lua o pauză și a face deplasarea în Statele Unite ale Americii pentru competiția WTA 1000 de la Miami (23 martie - 3 aprilie).
VTB Kremlin Cup
Simona Halep s-a calificat în optimi la turneul de la Moscova! Presație solidă cu Potapova
ACUM 13 ORE
Tenis
Ora de start a meciului Simona Halep – Anastasia Potapova, la turneul de la Moscova
IERI LA 15:35