În prezent pe locul 20 WTA, Simona Halep va pierde cel puțin o poziție în clasamentul WTA după actualizarea ierarhiei mondiale la finalul turneului de la Stuttgart, competiție în cadrul căreia Simona Halep nu va participa. Acum, Simona este în ierarhia WTA LIVE pe locul 21, fiind întrecută de Leylah Fernandez.
Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep mai poate pierde încă o poziție în ierarhia mondială până la finalul turneului organizat în Germania, acolo unde principală favorită este Iga Swiatek, liderul mondial din WTA. Simona Halep, care a anunțat de curând că a început să lucreze cu Patrick Mouratoglou, va sări peste turneul de la Stuttgart.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Nastasja Schunk în primul tur la Roland Garros 2022
ACUM 11 ORE

Simona Halep va coborî în clasamentul WTA după turneul de la Stuttgart

Românca ar trebui să prezinte rezultatele primelor săptămâni de antrenament cu reputatul tehnician francez la turneul de la Madrid, programat între 26 aprilie şi 8 martie. Mai apoi, cei doi vor face deplasarea la Roma, acolo unde vor face ultimele pregătiri înainte de Roland Garros, turneu major programat în perioada 22 mai - 5 iunie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Simona Halep și Patrick Mouratoglou au anunțat la începutul lunii aprilie că vor lucra împreună: "Sunt încântată de începutul acestui nou capitol din cariera mea. La serviciu Patrick Mouratoglou", a postat pe Twitter dubla campioană de Grand Slam din România.Patrick Mouratoglou, francez de origine greacă, în vârstă de 51 de ani, a lucrat anterior cu Serena Williams din 2012.
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit ce rol are în echipa Simonei Halep, înainte de RG: "Nu sunt Dumnezeu!"
ACUM 14 ORE
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 15 ORE