Tot mâine vor evolua alte 4 jucătoare românce. Irina Begu va juca cu Anastasija Sevastova, de la ora 11:00. Patrica Țig o va întâlni pe Barbora Krejcikova, după ora 12:30, urmând ca învingătoarea să joace cu câștigătoarea duelului dintre Simona Halep sau Polona Hercog. Mâine va intra în competiție și Ana Bogdan, care se va duela cu o jucătoare venită din calificări, după ora 16:00.
Gabriela Ruse va continua meciul cu Tamara Korpatsch din ultimul tur al calificărilor, întrerupt în primul set, la scorul de 5-4 pentru jucătoarea noastră. Partida se va relua la ora 11:00.

Simona Halep: "Sunt puțin stresată"

Australian Open
John McEnroe, sceptic în legătură cu viitorul lui Djokovic: "Situația îl va lovi din plin"
ACUM O ORĂ
La plecarea spre Cehia, Simona a vorbit despre situația ciudată de a juca fără spectatori: "Sunt puţin stresată, dar cred că o să fie bine. Nu am jucat încă fără spectatori. O să văd săptămâna aceasta şi sper să nu fie atât de ciudat."
"Am stat acasă, m-am odihnit, aveam mare nevoie de o pauză totală, pentru că au fost ani de zile în care am jucat săptămână de săptămână. A fost bine, am luat pozitivul, am stat cu familia şi prietenii şi m-am reîncărcat.", a declarat sportiva noastră.
Halep a menționat la plecarea spre Cehia și motivele pentru care a renunțat să mai participe la Turneul de la Palermo, care se desfășoară în aceste zile în Sicilia: "A fost o decizie de moment, am crezut că este mai bine să nu merg la Palermo. Nu eram poate pregătită mental. Acum sunt mai bine şi sunt 100% convinsă că trebuie să joc. Am stat vreo două luni fără tenis şi a fost deficil, dar cum am mai spus, a fost şi bine, pentru că aveam nevoie de o pauză totală."
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG / Simona Halep-Donka Kovinic (ora 3:30)
ACUM O ORĂ
Australian Open
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din ziua a 5-a de la Melbourne
ACUM O ORĂ