Tot mâine vor evolua alte 4 jucătoare românce. Irina Begu va juca cu Anastasija Sevastova, de la ora 11:00. Patrica Țig o va întâlni pe Barbora Krejcikova, după ora 12:30, urmând ca învingătoarea să joace cu câștigătoarea duelului dintre Simona Halep sau Polona Hercog. Mâine va intra în competiție și Ana Bogdan, care se va duela cu o jucătoare venită din calificări, după ora 16:00.
Gabriela Ruse va continua meciul cu Tamara Korpatsch din ultimul tur al calificărilor, întrerupt în primul set, la scorul de 5-4 pentru jucătoarea noastră. Partida se va relua la ora 11:00.

Simona Halep: "Sunt puțin stresată"

Tenis
Simona Halep a făcut un anunț mare pentru fani: "Mai vreau să joc doi-trei ani"
ACUM 8 ORE
La plecarea spre Cehia, Simona a vorbit despre situația ciudată de a juca fără spectatori: "Sunt puţin stresată, dar cred că o să fie bine. Nu am jucat încă fără spectatori. O să văd săptămâna aceasta şi sper să nu fie atât de ciudat."
"Am stat acasă, m-am odihnit, aveam mare nevoie de o pauză totală, pentru că au fost ani de zile în care am jucat săptămână de săptămână. A fost bine, am luat pozitivul, am stat cu familia şi prietenii şi m-am reîncărcat.", a declarat sportiva noastră.
Halep a menționat la plecarea spre Cehia și motivele pentru care a renunțat să mai participe la Turneul de la Palermo, care se desfășoară în aceste zile în Sicilia: "A fost o decizie de moment, am crezut că este mai bine să nu merg la Palermo. Nu eram poate pregătită mental. Acum sunt mai bine şi sunt 100% convinsă că trebuie să joc. Am stat vreo două luni fără tenis şi a fost deficil, dar cum am mai spus, a fost şi bine, pentru că aveam nevoie de o pauză totală."
Tenis
Schimbări majore adoptate de ATP. Mai mulți bani și mai multe turnee de top!
ACUM 12 ORE
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea, înfrângere la Portoroz, dar în urcare în WTA
ACUM 12 ORE