La finalul meciului cu Hercog, Halep s-a arătat extrem de fericită că a revenit pe teren, însă a mărturisit că mai are de muncit ca să revină la forma ei cea mai bună:
"Întotdeauna este dificil să joc împotriva ei. Am avut ritm și am fost foarte sigură pe ceea ce am avut de făcut. Ea și-a revenit la un moment dat și a trimis câteva scurte bune. În cele din urmă am reușit să mă impun. Trebuie să fiu pregătită și să-mi ajustez jocul pentru următorul meci. Azi n-am terminat foarte bine, dar mă bucur că sunt în optimi. Este o plăcere să fiu din nou pe teren.", a spus Simona Halep, după victoria cu Hercog.

Simona Halep s-a calificat în optimi la Praga, după victoria cu Hercog

Tenis
Australian Open 2022 | Voleu frumos al Simonei Halep în startul partidei cu Beatriz Haddad Maia
ACUM 12 MINUTE
Simona s-a impus dramatic în fața Polonei Hercog după 2 ore și 32 de minute. Jucătoarea noastră și-a adjudecat primul set cu 6-1, pierzând singurul game pe propiul serviciu la scorul de 2-0. Sportiva din Slovenia și-a revenit în setul secund (6-1), reușind să câștige 3 mingi pe serviciul Simonei. Câștigătoarea s-a decis în tie-break-ul setului 3, unde Simona și-a stăpânit mult mai bine emoțiile.
Campioana noastră s-a impus cu 7-3, reușind prima victorie de după pandemie, la prima apariție pe teren.
În optimi, Simona Halep va evolua împotriva cehoaicei Barbora Krejcikova (118 WTA), cea care a învins-o în primul meci pe Patricia Țig, scor 2-0 (6-4, 6-3).
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN 2022 | REZUMATUL PARTIDEI DANKA KOVINIC - EMMA RĂDUCANU
ACUM 14 MINUTE
Australian Open
Interviul lui Daniil Medvedev după ce l-a învins pe Nick Kyrgios în turul 2 la Australian Open
ACUM 20 MINUTE