Jucătoarea noastră a anunțat, pe contul oficial de Twitter, care vor fi competițiile la care va participa pe parcursul lunii februarie.
Turneul de categorie Premier de la Dubai va fi prima oprire pentru Halep, care apoi va merge și la Doha. Competiția de la Dubai este programată în perioada 17-22 februarie și are premii totale în valoare de 2.529.740 dolari. Punctele WTA de la turneul din Doha vor fi acordate astfel: 185 pentru semifinale, 305 pentru finală, în vreme ce titlul este recompensat cu 470 de puncte.
Competiția din Qatar și-a schimbat datele de desfășurare și se va desfășura în perioada 23-29 februarie. Premiile totale oferite la Doha sunt în valoare de 2.939.695 dolari. În 2019, Simona Halep a jucat finala din Qatar, unde a fost învinsă de Elise Mertens. Pentru titlul câștigat la Doha se acordă 900 de puncte.
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM 10 ORE

Simona Halep, prima reacție după revenirea în România

Simona Halep s-a întors în România după ce a încheiat parcursul de la Australian Open. Sportiva noastră a oferit câteva declarații despre experiența de la Melbourne și nu a părut foarte afectată de eliminarea din semifinale, în fața lui Garbine Muguruza.
Halep este mulțumită de cum a început noul sezon și speră să aibă cel puțin aceleași rezultate ca și în 2019.
"Sunt mulțumită de cum am jucat la Australian Open. Am început un pic mai greu la Adelaide, dar apoi mi-am revenit și sunt bucuroasă de ceea ce am făcut. A fost un meci greu, a jucat foarte bine Muguruza. Am fost foarte aproape să-l câștig. E greu să analizez foarte profund acest meci. Îmi trebuie câteva zile să mă odihnesc și apoi să învăț ceea ce am de învățat din el.", a spus Simona.
Simona Halep a fost eliminată, joi, în semifinalele Australian Open, după ce a pierdut în fața lui Garbine Muguruza, scor 0-2 (6-7, 5-7). Pentru jucătoare noastră, urmează turneele de la Doha și Dubai.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 12 ORE
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 17 ORE