A treia jucătoare a lumii, Simona Halep, a primit vaccinul Pfizer pe 24 februarie anul acesta, iar de curând s-a declarat fericită și în siguranță. Simo a fost infectată cu COVID-19 în toamna anului trecut, iar după ce s-a vindecat a afirmat clar că atunci când va avea posibilitatea se va vaccina împotriva acestui virus: "Da, sigur o sa ma vaccinez cand o sa fie posibil, fiindca vreau sa se termine odata cu aceasta pandemie", spune Simona Halep în noiembrie 2020.
"Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul", a spus Simona Halep, după ce s-a vaccinat.

Ce avantaje va avea Simona Halep pentru că s-a vaccinat anti-COVID

Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
ACUM 3 ORE
ATP și WTA s-au angajat într-un protocol prin care jucătorii care vor accepta să se vaccineze anti-COVID-19 vor beneficia de anumite avantaje la turneele din circuitul profesionist de tenis. Sportivii nu vor fi obligați să se imunizeze, dar aceștia ar putea fi încântați de idee întrucât vor avea mai multă libertate, anunță presa din Marea Britanie.
Prin urmare, tenismenii care au optat deja pentru vaccinare, printre care și Simona Halep, nu vor mai trebui să stea în carantină, așa cum s-a întâmplat la Australian Open 2021: "Persoanele care au finalizat complet procesul de vaccinare împotriva Covid-19 pot fi scutite de carantină după un prim test PCR negativ", se arată în protocolul ATP și WTA, potrivit Daily Mail, citat de SpotMedia.ro.
În plus, tenismenii vaccinați nu vor mai fi considerați "contact apropiat" al unei persoane testate pozitiv la noul coronavirus. Deocamdată, ATP și WTA încă lucrează la un regulament clar în privința carantinării și a jucătorilor care au efectuat vaccinul anti-COVID. Totuși, aceeași sursă transmite că noua regulă va intra în vigoare cu ocazia turneului ATP de la Monte Carlo, programat între 11 și 18 aprilie.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
ACUM 9 ORE
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
IERI LA 10:37