Simona Halep a avut o mulțime de partide excepționale, în care spiritul de luptă al româncei a triumfat, în ciuda măreției adversarelor ei, adesea dintre cele mai bune. Un meci al Simonei Halep a fost de curând desemnat ca fiind unul dintre cele mai frumoase din ultimul deceniu.
Americanii de la Tennis Magazine au hotărât că partida dintre Simona Halep și Angelique Kerber, din semifinalele Australian Open 2018, nu poate lipsi din topul celor mai spectaculoase partide și l-au plasat pe locul al șaselea. La acea vreme, Simona Halep s-a impus cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, la capătul unui meci care a tăiat adesea răsuflarea iubitorlir de tenis.

Halep – Kerber la Australian Open, al șaselea cel mai spectaculos meci din ultimii 10 ani

Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
IERI LA 08:24
La finalul partidei, ambele jucătoare au afirmat că au luptat până la ultimul punct. Într-adevăr, povestea acelui meci este una incredibilă, cu atât de multe puncte de cotitură. În final, Simona a triumfat, deși oboseala era uriașă din cauza efortului foarte mare depus pe toată durata semifinalei.
"Ultimele 50 de minute ale meciului, glorioase și energice, ar putea fi minutele cu cel mai susținut ritm din ultimul deceniu. Nu există modalitate mai bună de a descrie meciul dintre două jucătoare care au un mix asemănător de ofensivă și devensivă. Ambele ne-au oferit raliuri epice", au scris jurnaliștii americani.
După ce a trecut de Kerber în penultimul act, Simona a fost învinsă la mare luptă în finala de la Australian Open 2018 de Caroline Wozniacki, iar apoi a ajuns în spital din cauza efortului foarte mare depus pe tot parcursul acelui turneu, unul extrem de solicitant.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
18/09/2021 LA 21:17
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
18/09/2021 LA 20:45