Simona Halep a avut o mulțime de partide excepționale, în care spiritul de luptă al româncei a triumfat, în ciuda măreției adversarelor ei, adesea dintre cele mai bune. Un meci al Simonei Halep a fost de curând desemnat ca fiind unul dintre cele mai frumoase din ultimul deceniu.
Americanii de la Tennis Magazine au hotărât că partida dintre Simona Halep și Angelique Kerber, din semifinalele Australian Open 2018, nu poate lipsi din topul celor mai spectaculoase partide și l-au plasat pe locul al șaselea. La acea vreme, Simona Halep s-a impus cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, la capătul unui meci care a tăiat adesea răsuflarea iubitorlir de tenis.

Halep – Kerber la Australian Open, al șaselea cel mai spectaculos meci din ultimii 10 ani

Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
ACUM 20 ORE
La finalul partidei, ambele jucătoare au afirmat că au luptat până la ultimul punct. Într-adevăr, povestea acelui meci este una incredibilă, cu atât de multe puncte de cotitură. În final, Simona a triumfat, deși oboseala era uriașă din cauza efortului foarte mare depus pe toată durata semifinalei.
"Ultimele 50 de minute ale meciului, glorioase și energice, ar putea fi minutele cu cel mai susținut ritm din ultimul deceniu. Nu există modalitate mai bună de a descrie meciul dintre două jucătoare care au un mix asemănător de ofensivă și devensivă. Ambele ne-au oferit raliuri epice", au scris jurnaliștii americani.
După ce a trecut de Kerber în penultimul act, Simona a fost învinsă la mare luptă în finala de la Australian Open 2018 de Caroline Wozniacki, iar apoi a ajuns în spital din cauza efortului foarte mare depus pe tot parcursul acelui turneu, unul extrem de solicitant.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
IERI LA 07:36
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
IERI LA 18:22