Simona Halep va avea o misiune foarte dificilă la Roland Garros, acolo unde campioană en-titre este surprinzătoarea Iga Swiatek. Pe lângă Swiatek, Ashleigh Barty "și-a depus public candidatura" la un nou titlu pe zgura de la Paris. Australianca s-a impus acolo în 2019, după o finală disputată în compania cehoaicei Marketa Vondrousova.
De curând, Ashleigh Barty și-a apărat titlul cucerit în 2019 la Miami, iar acum vrea să aibă o tranziție cât mai ușoară pe suprafața pe care a câștigat singurul ei titlu de Grand Slam. Anul trecut, când a triumfat Iga Swiatek, Barty a ales să nu participe de teama pandemiei de coronavirus. Acum însă nu mai e cazul pentru că australianca vrea să-și recâștige titlul pe zgura de pe Philippe Chatrier Stadium.

Simona Halep, misiune dificilă la Roland Garros. Avertisment de la Ashleigh Barty

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
IERI LA 15:38
"Corpul meu se simte excelent. Am muncit din greu în presezon pentru ca al meu corp să reziste cât mai mult cu putință și să fiu capabilă să fac ce am reușit la Miami. E foarte plăcut să mă aflu aici și să am parte de acest nou început. E o suprafață diferită, e o trecere foarte rapidă pentru mine, dar va fi încântător, de abia aștept să joc pe zgură. Zgura verde, cea pe care jucăm la Charleston, e ceva mai rapidă. Te poți mișca pe ea ca pe hard, dacă asta e ceea ce vrei, dar te poți juca și te poți comporta ca pe zgura tradițională.
Va trebui să fiu răbdătoare săptămâna aceasta și să nu mă grăbesc să mă adaptez la o nouă suprafață. E important să-mi las corpul să facă tranziția asta. Sezonul de zgură e unul dintre cele mai frumoase și de abia îl aștept. Va fi o provocare fără doar și poate, dar sunt foarte încântată să revin la Roland Garros. Va fi foarte frumos să calc în complexul de la Paris pentru prima dată din 2019", a spus Barty la Charleston.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
IERI LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02