Simona Halep, 29 ani, și-a încheiat evoluția în 2020, odată cu eliminarea de la Roland Garros, în optimi. La finalul săptămânii trecute ea a primit însă un premiu special, la care nu s-ar fi gândit.
WTA i-a pus pe fani să voteze "lovitura lunii" în proba de dublu, iar câștigător a fost un punct jucat de Simona Halep și Monica Niculescu, în partida din primul tur al turneului de la Roma. Halep și Niculescu s-au impus net în fața perechii ucrainene formate din Elina Svitolina și Dayana Yastremska, 6-0, 6-1, fiind învinse însă în partida următoare, din optimi, de niponele Aoyama și Shibahara.
Halep a redistribuit postarea WTA, alăturând mesajul: "prima dată în carieră?".
Roland Garros
Cu ce s-a ales Simona Halep după eliminarea incredibilă în turul 2 la Roland Garros
ACUM 8 MINUTE

Simona Halep, un titlu și o finală alături de românce, la dublu

Jucătorii de top folosesc adesea proba de dublu ca antrenament pentru simplu. Darren Cahill a încurajat-o pe Simona Halep să joace dublu, așa cum face și Rafael Nadal, pentru a-și îmbunătăți jocul la fileu și a prinde siguranță în apropierea fileului.
Simona Halep a acceptat provocarea de a juca dublu și cu gândul la o participare la Jocurile Olimpice. În 2016, Halep a jucat finală în turneul de la Montreal împreună cu Monica Niculescu, iar în 2018, împreună cu Irina Begu, a câștigat unicul său titlu în proba de dublu, în debut de sezon, la Shenzhen.
Wimbledon
Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea prematură de la Roland Garros
ACUM 26 MINUTE
Roland Garros
Primele cuvinte ale chinezoaicei Zheng după ce a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros
ACUM O ORĂ