Simona Halep, 29 ani, și-a încheiat evoluția în 2020, odată cu eliminarea de la Roland Garros, în optimi. La finalul săptămânii trecute ea a primit însă un premiu special, la care nu s-ar fi gândit.
WTA i-a pus pe fani să voteze "lovitura lunii" în proba de dublu, iar câștigător a fost un punct jucat de Simona Halep și Monica Niculescu, în partida din primul tur al turneului de la Roma. Halep și Niculescu s-au impus net în fața perechii ucrainene formate din Elina Svitolina și Dayana Yastremska, 6-0, 6-1, fiind învinse însă în partida următoare, din optimi, de niponele Aoyama și Shibahara.
Halep a redistribuit postarea WTA, alăturând mesajul: "prima dată în carieră?".
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
IERI LA 13:20

Simona Halep, un titlu și o finală alături de românce, la dublu

Jucătorii de top folosesc adesea proba de dublu ca antrenament pentru simplu. Darren Cahill a încurajat-o pe Simona Halep să joace dublu, așa cum face și Rafael Nadal, pentru a-și îmbunătăți jocul la fileu și a prinde siguranță în apropierea fileului.
Simona Halep a acceptat provocarea de a juca dublu și cu gândul la o participare la Jocurile Olimpice. În 2016, Halep a jucat finală în turneul de la Montreal împreună cu Monica Niculescu, iar în 2018, împreună cu Irina Begu, a câștigat unicul său titlu în proba de dublu, în debut de sezon, la Shenzhen.
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
22/09/2021 LA 17:33