Simona Halep a încheiat sezonul 2019 pe locul 4 în clasamentul WTA cu un singur titlu cucerit, la Wimbledon, după o finală epică disputată cu Serena Williams. La ultima competiție din an, Simona Halep nu a trecut de grupe la Turneul Campioanelor și a bifat o singură victorie, în fața Biancăi Andreescu. Ea a fost mai apoi învinsă de Elina Svitolina și Karolina Pliskova.
https://i.eurosport.com/2019/11/19/2720030.jpg
Înainte de începerea pregătirii pentru noul sezon competitional, Simona a plecat în vacanță. Prima oprire a fost la Budapesta, apoi a trecut prin Viena, iar în prezent se află la Paris, acolo unde va petrece mai mult timp. Simona a declarat în repetate rânduri că Parisul este orașul ei preferat, iar în 2018, atunci când a cucerit primul ei trofeu de Grand Slam la Roland Garros, a afirmat că este fericită că s-a întâmplat la Paris.
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM 12 ORE

Simona Halep va începe sezonul 2020 la Adelaide

Campioana de anul acesta de la Wimbledon va reveni în țară după vacanță și va începe pregătirea alături de Daniel Dobre și echipa la Stejarii Country Club. Simona a declarat că nu există varianta de a se pregăti în Australia, alături de Darren Cahill. Tehnicianul de la Antipozi i se va alătura Simonei din nou în 2020.
În următorul sezon competițional, Simona Halep va lua startul la noul turneu din Australia, Adelaide International, programat în perioada 12-18 ianuarie. Competiția din orașul natal al lui Cahill va înlocui Sydney International, care a fost retras din calendar pentru a face loc Cupei ATP. Românca a mărturisit, de asemenea, că își dorește să se impună la primul turneu de Grand Slam al sezonului, Australian Open, care are loc în perioada 20 ianuarie – 2 februarie.
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 15 ORE
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 19 ORE