Simona Halep a intrat în linie de dreaptă cu pregătirile pentru Wimbledon (va debuta pe 27 iunie, în direct pe Eurosport), iar în această săptămână este înscrisă în turneul WTA de la Bad Homburg.
În primul tur, românca o are în față pe Katerina Siniakova (63 WTA), sportivă cu care s-a întâlnit de trei ori în trecut. Simona este în avantaj, 2-1, după un eșec la Shenzhen în 2017, urmat de o revanșă tot la Shenzhen (2018, când a și câștigat turneul) și un succes la Fed Cup în 2019.
Tenis
Simona Halep și-a aflat programul de la Cincinnati, ultimul turneu de pregătire pentru US Open
ACUM 29 MINUTE

Simona Halep revine în acțiune! Când se joacă meciul cu Katerina Siniakova

Halep și Siniakova sunt așteptate în arenă, marți, pe terenul central. Este a treia partidă a zilei pe această arenă și nu va începe mai devreme de ora 17:30.
Simona Halep intră la Bad Homburg după o semifinală, tot pe iarbă, la Birmingham. În turneul britanic, românca a fost eliminată de Beatriz Haddad Maia, într-un joc de trei seturi.
Sporivele din circuitul mondial își pun la punct ultimele aspecte ale jocului pe iarbă, înaintea turneului de Grand Slam de la Wimbledon, care se va desfășura în perioada 27 iunie – 10 iulie.
National Bank Open
ATP Montreal | Rezumatul partidei dintre Kyrgios și Hurkacz, câștigată de polonez în 3 seturi
ACUM 9 ORE
National Bank Open
Simona Halep va juca semifinala de la Toronto cu Jessica Pegula, numărul 7 mondial
ACUM 10 ORE