Organizatorii turneului organizat la Cluj în această perioadă au anunțat ora de start a primului meci pe care Simona Halep îl va disputa în această vară, un duel de dublu mixt în care Simona va face echipă cu Horia Tecău. De partea cealaltă a fileului se vor afla Marius Copil și câștigătoarea probei de simplu de la Winners Cup.Potrivit unui anunț făcut de organizatori, Simona va juca duminică, de la ora 16:30.
La această competiție participă sportive precum Irina Bara, Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun, Miriam Bulgaru și Irina Begu. Gabi Ruse, Irina Bara și Georgia Crăciun fac parte din Grupa A, în timp ce în Grupa B se regăsesc Irina Begu, Jaqueline Cristian și Miriam Bulgaru. Primele două clasate se vor califica în semifinalele programate sâmbătă. Câștigătoarea va avea astfel posibilitatea să o întâlnească pe Simona Halep în meciul de dublu.

Tot ce trebuie să știi despre Winners Open

Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM 2 ORE
Înaintea revenirii oficiale a circuitului de tenis WTA și ITF, reprezentantele noastre pășesc din nou pe terenul de zgură pentru prima competiție cu premii după lunile de pauză. Winners Open, turneu amical programat la Cluj în 2-5 iulie 2020, a reușit să atragă 6 nume de top din tenisul feminin românesc. Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun și Miriam Bulgaru au confirmat participarea la evenimentul sportiv. Câștigătoarea va pleca acasă cu 10.000 de dolari și va avea șansa să joace duminică (5 iulie, ora 16.30) un meci amical de dublu mixt cu Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil.
Winners Open va avea loc la Winners Sports Club din Cluj-Napoca, baza sportivă cu cel mai bun teren de zgură din Transilvania. Toate meciurile vor fi transmise live pe pagina de Facebook Sports Festival, alături de interviuri în exclusivitate cu jucătoarele. Accesul publicului la eveniment va fi restricționat, astfel că iubitorii sportului alb sunt încurajați să își susțină favorita urmărind transmisiunile live.

Condiții de top pentru participanții la Winners Open

Organizatorii Sports Festival și Winners Sports Club pregătesc pentru jucătoare circuite diferite de acces în incinta bazei sportive, pază pentru a restricționa accesul publicului, dezinfecție constantă zilnic, va fi limitată interacțiunea dintre jucătoare și personal și se vor lua toate măsurile de siguranță. Jucătoarele, staff-ul și personalul vor fi încurajați de asemenea să respecte măsurile recomandate de siguranță și distanțare. În plus, meciurile se vor juca cu personal tehnic redus, doar un arbitru de linie și cel de scaun, copiii de mingi vor purta mănuși iar jucătoarele își vor lua singure prosoapele. Mingile se vor schimba la 7 și la 9 game-uri și vor fi dezinfectate cu lampă UV.
Patrick Ciorcilă, manager-ul turneului: “Industria sportivă și cea de evenimente din România au nevoie de susținere, acum mai mult ca niciodată. Am depus eforturi să organizam acest eveniment în condiții speciale, pentru a readuce jucătoarele pe teren. Susținerea și prezența echipei olimpice de tenis a României - Simona Halep și Horia Tecău, împreună cu Marius Copil, ne validează inițiativa. Bineînțeles, vom fi extrem de atenți la toate măsurile impuse de lege, astfel încât evenimentul să se deruleze în condiții de maximă siguranța pentru jucătoare și pentru toți cei implicați în organizarea lui.”
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 9 ORE