Simona Halep a fost nevoită să abandoneze, miercuri, în partida cu Angelique Kerber, din turul doi la turneul de tenis de la Roma, din cauza unei accidentări la gamba stângă. La o oră după abandon, Halep a anunțat că e posibil să fie vorba despre o ruptură musculară. Simona Halep a fost nevoită să se retragă la scorul de 6-1, 3-3, într-un moment în care domina jocul.
Într-o postare făcută pe twitter, Halep a scris: "Din păcate o ecografie a arătat că am o ruptură la gamba stângă. Mâine voi efectua un RMN, pentru a înțelege leziunile mai detaliat, dar în acest moment nu suntem siguri de timpul de recuperare. Sunt atât de dezamăgit să-mi închei turneul la Roma în acest fel, dar voi face tot ce pot ca să mă recuperez și să revin cât mai repede posibil. Mulțumesc pentru sprijinul vostru. Vă voi ține la curent cu evoluția situației mele”.

Simona Halep, în luptă cu timpul pentru Roland Garros

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Dacă investigațiile vor certifica ruptura musculară, e posibil ca Simona Halep să rateze participarea la Grand Slam-ul de la Roland Garros, unde ar porni printre favoritele principale. Siteul oficial al WTA a acordat spații mari subiectului, notând că românca e într-o cursă contra-cronometru pentru recuperare, astfel încât să fie prezentă la Paris.
"Campioana de la Roland Garros 2018 și numărul 3 mondial, Simona Halep, a suferit o accidentare în turul secund de la Roma, fiind nevoită să se retragă din meciul cu Angelique Kerber. Investigațiile făcute imediat după meci au relevat o ruptură la gamba piciorului stâng. Halep s-a accidentat după o mișcare greșită la 6-1, 3-3, a încercat să joace următorul punct, apoi a cerut intervenția medicului turneului. A fost un mod dezamăgitor pentru învingătoarea de la Foro Italico de anul trecut să își încheie cursa de apărarea a titlului, iar acum Halep e într-o cursă contra-timp de a se recupera pentru Roland Garros, care începe în două săptămâni și jumătate (30 mai). După openul francez, pentru sportiva din România ar trebui să urmeze Wimbledonul, unde e câștigătoarea trofeului (turneul va debuta pe 28 iunie)", notează siteul oficial al WTA.
În cel mai fericit scenariu, Halep va putea să își reia antrenamentele după două săptămâni, astfel că ar putea fi prezentă la Roland Garros, chiar dacă forma ei fizică nu va fi, evident, una optimă. Campioana noastră va afla exact cât timp va lipsi din circuit azi, după ce va fi efectuat un RMN.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02