Jucătoarea din Suedia a comis o mulțime de greșeli neforțate, iar la serviciu nu a fost deloc eficientă. De partea cealaltă, deși se afla la conducere, Simona a fost nervoasă adesea și și-a certat membrii din staff: "Se zice un 'haide' când sunt în conducere. Spuneți ceva!", a răbufnit Simona la un moment dat.
Chiar dacă problemele din zona lombară nu au dispărut, Simona a fost foarte motivată să ducă partida la capăt și să obțină calificarea în runda următoare, acolo unde o va întâlni pe câștigătoarea dintre Ekaterina Alexandrova (Rusia, locul 39 WTA) și Bernarda Pera (SUA, locul 81 WTA), venită din califcări.

Simona Halep, prima victorie la 28 de ani

Australian Open
Simona Halep, la Australian Open! Henin a dat verdictul: ce crede că poate face românca la Melbourne
ACUM 14 ORE
Fostul lider mondial din WTA a împlinit vineri 28 de ani și a sărbătorit alături de prietenul și echipa ei la Marele Zid Chinezesc. Cu șampanie și brioșe, Simona s-a simțit excelent la petrecerea de ziua ei. Mai târziu, ea a ieșit să ia cina alături de Monica Niculescu și Raluca Olaru la un restaurant din Beijing.
Pentru calificarea în turul secund la China Open, campioana de anul acesta de la Wimbledon va primi un premiu de 41.625 de dolari şi 65 de puncte WTA. La ediția de anul trecut de la Beijing, Simona a părăsit competiția încă din turul întâi, după ce a abandonat la scorul de 6-1 pentru Ons Jabeur din cauza problemelor la spate, probleme care s-au dovedit a fi hernie de disc.
Pentru Simona, cea mai bună performanță bifată la turneul din capitala Chinei a fost calificarea în finală, la ediția din 2017, atunci când a cedat în fața franțuzoaicei Caroline Garcia. În acel an, românca a devenit în premieră lider mondial în clasamentul WTA.
Australian Open
Australienii au publicat programul primei zile. Djokovic va fi înlocuit de un Lucky Loser, Caruso
ACUM 19 ORE
Australian Open
Specialiştii au dat verdictul: Simona Halep face un Australian Open mare. Care e finala preconizată
IERI LA 16:19