Simona Halep va pleca în curând spre Australia, acolo unde va debuta cu un turneu demonstrativ la Adelaide, unul de 500 de puncte la Melbourne și Australian Open, primul turneu de Grand Slam din 2021. Campioana noastră a efectuat azi ultimul antrenament la Complexul Olimpic de la Izvorani înainte de plecarea spre Adelaide, orașul natal al antrenorului ei, Darren Cahill.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

A doua jucătoare a lumii este nerăbdătoare să debuteze în noul an și are planuri mari pentru sezonul competițional care de abia a început. Astfel, Simona Halep a confirmat prezența la încă două turnee programate în calendarul WTA din acest an. Sportiva noastră i-a informat pe organizatorii turneelor de la Doha și Dubai că va participa la competițiile din acest an.
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
ACUM 18 MINUTE

Simona Halep și-a stabilit programul la început de sezon competițional

  • 31 ianuarie – 6 februarie: Gippsland Trophy / Yara Valley Classic Melbourne (WTA 500)
  • 8 – 20 februarie: Australian Open (Grand Slam, în direct și în exclusivitate pe Eurosport)
  • 1 – 6 martie: Doha
  • 7 – 13 martie: Dubai
Anul trecut, Simona Halep a câștigat turneul de la Dubai după o finală disputată în compania Elenei Rybakina. Simona Halep trebuie să ajungă în Australia cu două săptămâni înainte pentru a se carantina timp de 14 zile la Adelaide. După turneul demonstrativ la care va lua parte în orașul natal al lui Darren Cahill, campioana noastră va pleca spre Melbourne, acolo unde va disputa un turneu premergător Australian Open 2021, o competiție de 500 de puncte în același complex cu al turneului de Grand Slam.
Australian Open se va desfășuta în perioada 8-21 februarie 2021, în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player. Simona Halep va fi a doua favorită de pe tabloul de simplu feminin. La ediția de anul trecut, Simona Halep a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost învinsă după un meci intens de Garbine Muguruza. Cel mai bun rezultat al Simonei la Melbourne a fost consemnat în 2018, atunci când a disputat marea finală în compania danezei retrase între timp, Caroline Wozniacki. Aceasta din urmă s-a impus după un meci maraton.
Tenis
Simona Halep a revenit pe teren! Unde și cu cine se pregătește la o lună după ce a fost suspendată
24/11/2022 LA 11:26
Tenis
Simona Halep, primul mesaj pentru fani după suspendarea pentru dopaj! Citatul postat de româncă
21/11/2022 LA 18:42