Dublă câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep a mărturisit, într-o discuție purtată cu marea campioană americană, Chris Evert, că s-a răzgândit în privința timpului pe care plănuiește să-l petreacă în circuit în continuare. Mai exact, pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap sportivei noastre, care avea de gând să mai joace un singur sezon tenis la cel mai înalt nivel.
Pandemia de coronavirus a pus pe hold competițiile din circuit, tenismenii fiind nevoiți să se antreneze fără a ști cu certitudine la ce turneu vor reveni în activitate. În același timp, pandemia le-a oferit timp sportivilor să-și reconfigureze planurile de viitor, iar Simo are de gând să mai joace în circuitul WTA pentru încă "3 sau 4 ani".

Cât timp mai vrea Simona Halep să joace tenis la cel mai înalt nivel

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
"Obiectivul meu este să mai joc 3-4 ani. Înainte de pandemie spuneam că mai joc un an, dar acum îmi prelungesc cariera pentru ca am stat prea mult acasă și am putut să simt cum e viața normală. E destul de plictisitoare, am nevoie de adrenalină", a spus Simona Halep într-o discuție cu Chris Evert pentru WTA. "O să mai joc câțiva ani și obiectivul este să ating ce am mai bun. Evident, Grand Slam-urile. Voi lupta pentru ele, dar fără presiune", a adăugat Simona.
Simona Halep a luat contact cu tenisul în 1995, pe când avea 4 ani. 11 ani mai târziu, în 2006, Simo a făcut pasul spre tenisul profesionist, iar doi ani mai târziu, în 2008, ea câștiga marele titlu la Roland Garros, la nivelul junioarelor. Zece ani mai târziu, în 2018, Halep a cucerit în premieră un titlu de Grand Slam la nivel profesionist, tot la Roland Garros. Mai apoi, în 2019, ea a repetat succesul, dar pe iarba de la Wimbledon. În întreaga ei carieră, Simona Halep a cucerit 22 de turnee WTA.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02