Dublă câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep a mărturisit, într-o discuție purtată cu marea campioană americană, Chris Evert, că s-a răzgândit în privința timpului pe care plănuiește să-l petreacă în circuit în continuare. Mai exact, pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap sportivei noastre, care avea de gând să mai joace un singur sezon tenis la cel mai înalt nivel.
Pandemia de coronavirus a pus pe hold competițiile din circuit, tenismenii fiind nevoiți să se antreneze fără a ști cu certitudine la ce turneu vor reveni în activitate. În același timp, pandemia le-a oferit timp sportivilor să-și reconfigureze planurile de viitor, iar Simo are de gând să mai joace în circuitul WTA pentru încă "3 sau 4 ani".

Cât timp mai vrea Simona Halep să joace tenis la cel mai înalt nivel

VTB Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup! Ce urmează pentru româncă
ACUM 9 ORE
"Obiectivul meu este să mai joc 3-4 ani. Înainte de pandemie spuneam că mai joc un an, dar acum îmi prelungesc cariera pentru ca am stat prea mult acasă și am putut să simt cum e viața normală. E destul de plictisitoare, am nevoie de adrenalină", a spus Simona Halep într-o discuție cu Chris Evert pentru WTA. "O să mai joc câțiva ani și obiectivul este să ating ce am mai bun. Evident, Grand Slam-urile. Voi lupta pentru ele, dar fără presiune", a adăugat Simona.
Simona Halep a luat contact cu tenisul în 1995, pe când avea 4 ani. 11 ani mai târziu, în 2006, Simo a făcut pasul spre tenisul profesionist, iar doi ani mai târziu, în 2008, ea câștiga marele titlu la Roland Garros, la nivelul junioarelor. Zece ani mai târziu, în 2018, Halep a cucerit în premieră un titlu de Grand Slam la nivel profesionist, tot la Roland Garros. Mai apoi, în 2019, ea a repetat succesul, dar pe iarba de la Wimbledon. În întreaga ei carieră, Simona Halep a cucerit 22 de turnee WTA.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
VTB Kremlin Cup
Simona Halep, eliminată în sferturile de finală de la Moscova de Maria Sakkari
ACUM 16 ORE
VTB Kremlin Cup
Simona Halep a vorbit despre retragere la Moscova! Ce le-a spus jurnaliștilor ruși
ACUM 18 ORE