Luni, când a împlinit 30 de ani, Simona Halep a mărturisit că s-a schimbat mult și a devenit mai sociabilă, că poate acum să se bucure mai mult de viață, spre deosebire de începutul carierei sale, când tenisul punea foarte multă presiune pe umerii săi. Există totuși un aspect neschimbat în jocul campioanei noastre.
Simona Halep încă se enervează din cauza momentelor nefavorabile din meciuri, dar spune că s-a resemnat că nu va reprezenta niciodată un exemplu: "În tenis, atitudinea încă are de suferit, pe teren, dar se pare că nu voi fi niciodată un exemplu. Acest lucru, - pe care l-am vorbit și cu doamna psiholog, mi-a spus că asta sunt eu - și pare că mă ajută în momentele importante din timpul meciurilor. Am început să îmi accept treaba asta și nu mai vreau să mă schimb, ci doar să îmi controlez emoțiile", a mărturisit Simona Halep pentru Telekom Sport.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Simona Halep și Emma Răducanu vor juca la Cluj în octombrie

Principala favorită a turneului de la Cluj este Simona Halep. Cap de serie numărul 2, aflată înaintea Emmei Răducanu, este belgianca Elise Mertens (locul 18 WTA). Pe locul patru se găseşte Anett Kontaveit (locul 23 WTA). Estonianca a câştigat de curând turneul de la Ostrova, WTA500. Ea a învins-o în finală pe Maria Sakkari (locul 10 WTA).
Pe tabloul principal al Transylvania Open WTA250 se mai află românca Irina-Camelia Begu (locul 58 WTA). Ultima jucătoare înscrisă care a intrat direct pe tabloul principal la simplu este Varvara Gracheva, locul 88 WTA. în total, 28 de jucătoare din top 100 WTA s-au înscris în turneu. O altă prezenţă în cadrul Transylvania Open este Andrea Petkovic (locul 64 WTA), câştigătoarea turneului Winners Open WTA250, organizat în august la Cluj. Sportiva din Germania revine în Transilvania pentru a-şi apăra titlul.
Transylvania Open WTA 250 va avea loc în Cluj-Napoca, în perioada 23-31 octombrie 2021. Meciurile se vor juca pe hard, în BT Arena, iar competiţia va începe cu două zile de calificări. Turneul din Cluj este ultimul din calendar înainte de WTA Finals, iar în cadrul lui vor concura 32 de jucătoare la simplu şi 16 echipe la dublu. în joc vor fi puse 280 de puncte WTA şi premii de 235.238 de dolari.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02