Turneul de la Moscova este programat între 14 și 20 octombrie, fiind o competiție de categorie Premier. Simona s-a impus la acest turneu în 2013, anul în care a început să confirme la cel mai înalt nivel în circuitul WTA.
Din cauza acestor probleme, Simona a fost forțată să se retragă din turneul de la Wuhan în optimile de finală, partidă disputată cu jucătoarea din Kazahstan, Elena Rybakina. Mai apoi, la competiția de la Beijing, românca în vârstă de 28 de ani a cedat încă din turul al doilea în fața rusoaicei Ekaterina Alexandrova, după ce a cerut intervenția medicilor pe teren fiind vizibil deranjată de dureri.

Simona Halep repetă sfârșitul de sezon ratat din 2018

Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM O ORĂ
La fel ca în 2018, Simona pare să nu găsească soluții pentru a evolua la cel mai înalt nivel al ei și asta nu pentru că nu-și dorește, ci pentru că pur și simplu nu poate din cauza problemelor de sănătate. În aceste condiții, care sunt șansele pentru ca dubla campioană de Grand Slam din România să evolueze la cea mai prestigioasă competiție de final de an, Turneul Campioanelor, desfășurat în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie? Răspunsul îl vom afla, cel mai probabil, în zilele următoare, în care Simona va explica cel mai probabil care a fost rezultatul testelor medicale pe care le-a efectuat după revenirea în țară.
După succesul răsunător de la Wimbledon, Simona nu a mai avut evoluții impresionante și și-ar fi dorit fără doar și poate ca finalul de sezon să reprezinte o reușită. Deși spunea că vrea să încheie al treilea an consecutiv pe prima poziție în clasament, românca este împiedicată acum de accidentări să încerce să facă acest pas. Calificată a treia la turneul final de la Shenzhen, Simona nu este sigură că va putea lua parte la cel mai important turneu al finalului de an.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 8 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 9 ORE