Simona Halep s-a reunit în Australia cu Darren Cahill, antrenorul său. Campioana noastră a imortalizat momentul și a postat fotografia pe contul de Instagram.
Halep a glumit cu Cahill, mulțumindu-i pentru antrenamentul desfășurat pe o temperatură de 40 de grade:
"O primire minunată din partea lui Darren Cahill. Antrenament pe 40 de grade. Mulțumesc, Darren!", a scris Simona Halep, pe contul de Instagram.
Tenis
Daniil Medvedev, start lansat la Astana! Rusul l-a învins lejer pe Albert Ramos! Rezumatul partidei
ACUM 5 ORE
"Cu plăcere!", a fost replica lui Cahill, vizibil amuzat și el.

Simona Halep se pregătește pentru Australian Open 2021 alături de Irina Begu

Simona Halep, a doua jucătoare în clasamentul WTA, se pregătește pentru turneul demonstrativ de la Adelaide, programat pe 29 ianuarie, la care va evolua alături de Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Serena Williams, dar și starurile ATP Novak Djokovic, Rafael Nadal și Dominic Thiem.
Mai departe, ea va lua startul într-un turneu WTA 500 și apoi la Australian Open, turneu transmis între 8 și 21 februarie în direct pe canalele Eurosport.
Vineri dimineață, Simona Halep a distribuit prima fotografie de pe terenul de antrenament, într-o perioadă în care astfel de postări sunt rare, întrucât organizatorii australieni le-au sportivilor carantinați la Adelaide să evite să dea detalii din luxosul complex "M Suites", de la "Majestic", pentru a nu inflama și mai mult spiritele în rândul celorlalți jucători, în marea lor majoritate carantinați în condiții mult mai dure, la Melbourne.
"Partenera mea de antrenament pentru cele două săptămâni în Adelaide. Sunt recunoscătoare că pot petrece acest timp alături de buna mea prietenă Irina Begu. Adelaide, abia aștept să te văd pe 29. Și pe tine, Ashleigh Barty", a scris Simona Halep, pe Instagram.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Astana Open
Alcaraz, după eliminarea din primul tur de la Astana: "Trebuie să învăț din astfel de meciuri"
ACUM 6 ORE
Tenis
Emma Răducanu pierde în primul tur la Ostrava! Înfrângere în două seturi în fața favoritei a cincea
ACUM 7 ORE