Simona Halep a fost infectată cu COVID-19 în toamna trecută, iar după ce s-a vindecat a afirmat clar că atunci când va avea posibilitatea se va vaccina împotriva acestui virus.
"Da, sigur o sa ma vaccinez cand o sa fie posibil, fiindca vreau sa se termine odata cu aceasta pandemie.", spune Simona Halep în noiembrie 2020.
Azi, după revenirea de la Australian Open, sportiva noastră s-a ținut de cuvânt și i-a îndemnat și pe ceilalți să se vaccineze, pentru a stopa răspândirea coronavirus.
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
30/09/2022 LA 12:25
"Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul", a spus Simona Halep, după ce s-a vaccinat.
Halep trebuie să participe săptămâna viitoare la Dubai, unde are de apărat titlul cucerit în 2020, dar gândul îi zboară spre Tokyo, acolo unde speră să îi aducă României o medalie olimpică.
"În plan e să joc Dubai. Sunt în recuperare acum și sper să fiu prezentă acolo. Se vorbește din ce în ce mai mult despre Jocurile Olimpice. Voi fi 100% acolo, sper să iau o medalie, indiferent de ce culoare va fi", a mai spus marea campioană.

Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19

Momentul anunțat de Simona în urmă cu câteva luni a venit și în această dimineață sportiva noastră a primit vaccinul anti COVID-19 la Institutul Cantacuzino din capitală.
Acum Simo se poate concentra doar pe tenis, având obiective mari în continuare. Se părea că după Australian Open, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală, fiind învinsă de Serena Williams, constănțeanca își va lua două săptămâni de pauză, pentru ca apoi să participe la Doha. Doar că sportiva noastră își prelungește puțin vacanța, dorind probabil să fie la 100% mental și fizic pentru turneele viitoare.
Ca atare, ea a decis să nu mai participe la turneul din Qatar. Nu va fi singura absență "grea" de la Doha, unde și Bianca Andreescu, dar și Sofia Kenin au anunțat că nu vor fi prezente. În cazul lor, e vorba de accidentări, canadianca venind după o perioadă de mai bine de un an în care a stat departe de teren. În ceea ce o privește pe campioana de la Australian Open 2020, aceasta s-a operat de apendicită.
Așadar, următorul turneu la care va participa Simona Halep va fi cel de la Dubai (7-13 martie). Turneul face parte din seria WTA 1000 și este dotat cu premii în valoare de 1.800.000 de $.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46