Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări. Simona Halep, ca toți ceilalți cetățeni responsabili, stau acasă, protejându-se pe sine și pe cei din jurul ei.
https://i.eurosport.com/2020/04/17/2807489.jpg
Pe timp de izolare, Simona păstrează legătura cu buna ei prietenă și colegă de circuit, Julia Goerges. Dezvăluirea a fost făcută chiar de tenismena din Germania. Aceasta din urmă a mărturisit că Simona este printre jucătoarele din circuitul WTA cu care se înțelege cel mai bine.
Australian Open
Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Australian Open! Românca, mare favorită
ACUM 17 ORE
Păstrez legătura cu câteva jucătoare, mă mai conversez din când în când cu mai multe prietene bune din circuit, precum Ash Barty, Kiki Bertens sau Simona Halep. Am mai vorbit și cu Angie Kerber și Karolina Pliskova. Ne-am povestit cum decurge situația în țările noastre și cum sunt aceste săptămâni fără tenis.
Simona Halep și Julia Goerges au făcut echipă la ultimul turneu la care tenismena noastră a participat în acest an, cel de la Dubai, pe care l-a și câștigat la proba de simplu. În trecut, cele două sportive au mai făcut pereche în competițiile de dublu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Simona Halep, interviu exclusiv despre obiectivul său la Australian Open! "Presiunea e diferită"
ACUM 18 ORE
Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
ACUM 20 ORE