Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări. Simona Halep, ca toți ceilalți cetățeni responsabili, stau acasă, protejându-se pe sine și pe cei din jurul ei.
https://i.eurosport.com/2020/04/17/2807489.jpg
Pe timp de izolare, Simona păstrează legătura cu buna ei prietenă și colegă de circuit, Julia Goerges. Dezvăluirea a fost făcută chiar de tenismena din Germania. Aceasta din urmă a mărturisit că Simona este printre jucătoarele din circuitul WTA cu care se înțelege cel mai bine.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 3 ORE
Păstrez legătura cu câteva jucătoare, mă mai conversez din când în când cu mai multe prietene bune din circuit, precum Ash Barty, Kiki Bertens sau Simona Halep. Am mai vorbit și cu Angie Kerber și Karolina Pliskova. Ne-am povestit cum decurge situația în țările noastre și cum sunt aceste săptămâni fără tenis.
Simona Halep și Julia Goerges au făcut echipă la ultimul turneu la care tenismena noastră a participat în acest an, cel de la Dubai, pe care l-a și câștigat la proba de simplu. În trecut, cele două sportive au mai făcut pereche în competițiile de dublu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 3 ORE
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43