Simona Halep este în plină recuperare după accidentarea de la Roma, care a ținut-o departe și de Roland Garros, dar sportiva noastră are totuși motive reale de bucurie.
Conform gsp.ro, aceasta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Toni Iuruc, un om de afaceri.
https://i.eurosport.com/2021/06/10/3150104.jpg
VTB Kremlin Cup
Simona Halep, savuroasă după ce s-a calificat în sferturi la Moscova! Reacția care a stârnit aplauze
ACUM 17 MINUTE

Simona Halep se căsătorește

Simona a pozat cu inelul de logodnă pe deget, semn că a spus ”DA”.
Relația Simonei Halep cu Toni Iuruc a început în urmă cu câțiva ani și din 2020 aceasta a fost făcută publică. Cei doi au decis acum să treacă la pasul următor și se pare că nunta va avea loc în curând.
Astfel, dacă în tenis Simona a avut parte de mai multe dezamăgiri în ultima vreme, din cauza accidentărilor, în viața personală a 3-a jucătoare a lumii are reale motive de satisfacție.

Simona Halep va reveni pe teren în această lună

Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep va fi prezentă la turneul de la Bad Homburg, organizat în perioada 20-26 iunie, chiar înaintea celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon. Turneul din Germania face parte din categoria de 250 de puncte.
Desfășurat în Germania, pe iarbă, turneul de categoria ”WTA 250” de la Bad Homburg se află la prima ediție. Competiția va avea premii totale în valoare de 235.000 de dolari și este un turneu pentru pregătirea Wimbledon (28 iunie - 11 iulie).
VTB Kremlin Cup
Simona Halep e în sferturi la Moscova, după o prestație solidă! Adversară dificilă în runda următoar
ACUM 11 ORE
VTB Kremlin Cup
Organizatorii turneului de la Moscova au anunțat programul de joi! La ce oră va juca Simona Halep
IERI LA 16:44