Simona Halep a părăsit prematur turneul de la Roma, fiind învinsă în turul secund de americanca Danielle Collins.Românca a pierdut cu 7-6 (1), 6-3, la capătul unui meci în care a avut în față o adversară într-o formă de vis, căreia i-a ieșit aproape tot la Foro Italico. După eliminarea de la Roma, Simona Halep a ales să revină în România pentru odihnă.
Înfrângerea de la Roma a fost una dureroasă pentru Halep, care cu siguranță a sperat la un parcurs mai lung la Forro Italico, pentru a aduna mai multe meciuri în picioare înainte de Roland Garros. Totuși, românca a rămas încrezătoare și a transmis un mesaj de acasă, din România, înainte să plece spre Paris.
CITEȘTE ȘI:
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM O ORĂ

Simona Halep se odihnește în România pentru Roland Garros

"Este plăcut că fiu înapoi în România pentru câteva zile înainte să plec din nou", a scris Halep, ataşând două fotografii în care apare alături de cățelușa ei, Lessie. Patrick Mouratoglou i-a răspuns de îndată româncei la postarea cu pricina: "Uau, ador câinele! Odinhă plăcută, Simona şi să revii cu multă energie", a reacţionat Patrick Mouratoglou la postarea sportivei.
Acum, marea noastră campioană se pregătește pentru participarea la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros (22 mai – 5 iunie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player). Simona Halep va avea la dispoziție săptămâna viitoare pentru antrenamente, pentru a atinge forma optimă pentru zgura pariziană, acolo unde a disputat 3 finale și a cucerit un titlu, în 2018, după o finală memorabilă cu Sloane Stephens. Simona Halep nu a putut fi prezentă la ediția de anul trecut a turneului de la Roland Garros din cauza unei accidentări.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Simona Halep la Roland Garros 2022: "E o nebunie ce a putut să facă Serena cu Patrick alături"
ACUM 9 ORE