Mai sunt 32 de zile până la startul Australian Open, iar jucătorii vor fi nevoiți să plece mai devreme către Melbourne pentru a participa la primul turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep se află pe lista participanților, însă pentru moment, campioana noastră se bucură de perioada sărbătorilor în sânul familiei.
Azi, Simona a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie cu nepoata ei, Tania, lângă bradul frumos decorat: "Îngerașul nostru", a scris Simo în dreptul pozei cu pricina, care a strâns în 2 ore zeci de mii de like-uri. Simo a publicat în această perioadă mai multe fotografii cu specific de Crăciun, semn că se bucură din plin de acest timp liber, departe de presiunea competițiilor.
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Meci epic între Alcaraz şi Berrettini. Osaka, Barty şi Zverev joacă acum
ACUM O ORĂ

Simona Halep, gânduri mari pentru noul sezon competițional

Ținută pe margine de multitudinea de accidentări și probleme fizice în 2021, Simona Halep are planuri pentru anul viitor. Dublă campioană de Grand Slam, Simona apare pe lista de înscrieri la unul dintre cele două turnee organizate în săptămâna 3-9 ianuarie, Gippsland Trophy sau Yarra Valley Classic.
După acest prim turneu la care va debuta în noul sezon competițional, Simona Halep va juca la turneul de la Sydney - Sydney Tennis Classic, programat în perioada 10-15 ianuarie, turneu care face parte din categorie WTA 500. Acestea vor fi singurele turnee de pregătire înainte de primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se defășoară în perioada 17-30 ianuarie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Australian Open
Danka Kovinic, mesaj "războinic" înainte de duelul cu Halep, la Australian Open. Promisiunea făcută
ACUM O ORĂ
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Danka Kovinic, în al treilea tur la Australian Open 2022
ACUM 3 ORE