Simona Halep și-a luat revanșa în fața polonezei Iga Swiatek (3-6, 6-1, 6-4) și și-a asigurat un nou duel extrem de important la Melbourne. Simo, a doua jucătoare a lumii, finalistă în 2018 la Australian Open, a obținut a cincea calificare în sferturile de la Australian Open. În urma acestui succes, Halep a preluat avantajul în meciurile directe cu Iga Swiatek: 2-1. Celelalte două partide au avut loc pe zgura de la Paris (Roland Garros).
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
De partea cealaltă, Serena Williams a trecut cu la fel de multe emoții de Aryna Sabalenka, a șaptea jucătoare a lumii, scor 6-4, 2-6, 6-4 la capătul unui meci solicitant, de două ore și 11 minute de joc. Acum, Simona Halep și Serena Williams vor juca reeditarea finalei de la Wimbledon 2019, dar în faza sferturilor de finală ale primului turneu de Grand Slam al anului.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
IERI LA 15:38

Simona Halep - Serena Williams la Australian Open 2021 | Ce spune Darren Cahill despre întâlnirea din sferturile de finală de la Melbourne

Într-o conferință de presă comună, susținută alături de celălalt antrenor al Simonei, Artemon Apostu Efremov, Cahill a lăudat-o mult pe sportiva din SUA: "Serena Williams se mișcă din ce în ce mai bine pe teren, asta iese cel mai mult în evidență. Nu am mai văzut-o de multă vreme mișcându-se așa. Este capabilă să se apere mai mult. Dacă stai mult în puncte și dai multe mingi înapoi, ea are puterea să întoarcă schimburile în favoarea ei. Eu și Arti vom fi nevoiți să găsim un plan pentru ca Simona să o învingă pe Serena.
Dacă intri într-un meci cu Serena cu gândul doar să încerci să faci tot ce poți, cel mai probabil nu vei reuși asta. E încrezătoare, e Serena Williams. A fost foarte important pentru Simona că a câștigat la Wimbledon, astfel că va intra în meci încrezătoare. Trebuie să joace cu încredere, așa cum a făcut-o în ultimele două seturi din acest meci", a transmis tehnicianul de la Antipozi înaintea duelului atât de așteptat de marți.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
IERI LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02