"Viitorul tenisului mondial e să intri cât mai mult în teren. Aici cred că și Simona Halep mai are probleme. Îi place în spatele terenului, are zona ei în care e extraordinară. Să intre mai mult în teren! Dacă vrea, dacă știe, dacă are chef... E doar părerea mea! Adevărul e în racheta jucătorului, el știe cel mai bine", a declarat Sever Dron pentru sursa citată.
Simona Halep și-a încheiat sezonul 2020 după Roland Garros. Constănțeanca a câștigat jumătate dintre turneele disputate în acest an (Dubai, Praga și Roma). După doi ani în care a câștigat câte un titlu de Mare Șlem, în acest sezon eleva lui Darren Cahill a rămas cu semifinala jucată la Australian Open drept cel mai bun rezultat în Grand Slam-uri, absentând de la US Open și fiind învinsă în optimi la Paris.

Sever Dron: "Poate câștiga Wimbledon în 2021 sau Australian Open!"

Cupa Davis
Retragerea lui Tecău, amânată? "Sper ca Horia să ne ajute în continuare să ne îndeplinim visul!"
ACUM 4 ORE
Simona Halep este, de departe, cea mai constantă jucătoare din tenisul feminin, având o prezență neîntreruptă în Top 10 mondial începând cu 27 ianuarie 2014. De asemenea, în ultimii șapte ani, doar Serena Williams a câștigat mai multe titluri în tenisul feminin decât Simona Halep.
"Simona face parte din lotul celor care poate să mai câștige un un turneu de Grand Slam. Poate câștiga Wimbledon în 2021 sau Australian Open! E o jucătoare care știe să revină și să meargă mai departe. Și-l are și pe Darren Cahill lângă ea, care va analiza situația”, a mai spus Sever Dron la GSP Live.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
ACUM 8 ORE
Tenis
România – Peru, în Cupa Davis | Programul meciurilor din acest weekend: Frunză-Alvarez, primul duel
ACUM 9 ORE