"Viitorul tenisului mondial e să intri cât mai mult în teren. Aici cred că și Simona Halep mai are probleme. Îi place în spatele terenului, are zona ei în care e extraordinară. Să intre mai mult în teren! Dacă vrea, dacă știe, dacă are chef... E doar părerea mea! Adevărul e în racheta jucătorului, el știe cel mai bine", a declarat Sever Dron pentru sursa citată.
Simona Halep și-a încheiat sezonul 2020 după Roland Garros. Constănțeanca a câștigat jumătate dintre turneele disputate în acest an (Dubai, Praga și Roma). După doi ani în care a câștigat câte un titlu de Mare Șlem, în acest sezon eleva lui Darren Cahill a rămas cu semifinala jucată la Australian Open drept cel mai bun rezultat în Grand Slam-uri, absentând de la US Open și fiind învinsă în optimi la Paris.

Sever Dron: "Poate câștiga Wimbledon în 2021 sau Australian Open!"

Tenis
Nick Bollettieri a încetat din viață. Povestea celui mai cunoscut antrenor de tenis din istorie
ACUM O ORĂ
Simona Halep este, de departe, cea mai constantă jucătoare din tenisul feminin, având o prezență neîntreruptă în Top 10 mondial începând cu 27 ianuarie 2014. De asemenea, în ultimii șapte ani, doar Serena Williams a câștigat mai multe titluri în tenisul feminin decât Simona Halep.
"Simona face parte din lotul celor care poate să mai câștige un un turneu de Grand Slam. Poate câștiga Wimbledon în 2021 sau Australian Open! E o jucătoare care știe să revină și să meargă mai departe. Și-l are și pe Darren Cahill lângă ea, care va analiza situația”, a mai spus Sever Dron la GSP Live.
Tenis
Tsitsipas, mărturie incredibilă: a încercat să îl enerveze pe Rublev ca să joace mai bine
ACUM 2 ORE
Tenis
Rune a început 2022 pe 103 şi l-a terminat pe 11, dar alt jucător a făcut cel mai spectaculos salt
ACUM 3 ORE