Simona Halep a avut o carieră fantastică până acum, iar toată lumea tenisului a fost de acord că rezultatele extraordinare ale constănțencei se datorază în primul rând muncii asidue. Dar întordeauna este loc de mai bine și de aceeași părere este și Victor Hănescu, care consideră că Simona ar putea munci și mai mult decât o face în prezent, iar rezultatele ar fi și mai bune în aceste condiții.
"O jucătoare fantastică, un talent foarte mare! Talentată, incredibil de talentată! (…) Eu cred că ar putea să muncească mai mult. Părerea mea. Din ce am văzut la ultimele meciuri, cred că pe partea fizică i-ar trebui o pregătire mult mai serioasă. Sunt convins că lucrează, dar cred că ar putea să facă lucrurile mult mai bine.", a declarat fostul tenismen pentru as.ro, citat de prosport.ro.
Hănescu a punctat faptul că la cel mai înalt nivel din tenis contează orice diferență, iar o pregătire superioară din punct de vedere fizic i-ar permite Simonei să fie mult mai sus: "Simona compensează foarte mult din talent, din uşurinţa ei de a se deplasa. Dar la nivelul de sus, de top, contează orice ajustare. Poate că dacă îşi îmbunătăţeşte cu 5% pregătirea fizică, poate deja să joace cu Osaka sau să o bată pe Serena."
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM 21 ORE
Citește și: SIMONA HALEP, INCLUSĂ ÎN TOP 5 CELE MAI SPECTACULOASE MOMENTE DE LA AUSTRALIAN OPEN 2021
https://i.eurosport.com/2021/02/25/3001749.jpg

HĂNESCU, INVITAT LA ACADEMIA LUI PATRICK MOURATOGLOU: "ACOLO AM CUNOSCUT-O PE SERENA WILLIAMS"

La baza lui Mouratoglou, fostul jucător român a întâlnit-o și pe Serena Williams, super-campioana pe care francezul o antrenează în prezent:
"Am stat în Franţa, la Mouratoglou în Academie. M-a invitat acolo să mă antrenez într-un moment în care chiar aveam nevoie. (...) Am cunoscut-o şi pe Serena (n.r. - Williams).
Am fost în cantonament cu toată echipa lor. Am văzut cum se desfăşoară lucrurile într-o şcoală de tenis de nivel mondial şi am furat de acolo. E normal să copiezi, dacă în România nu exista aşa ceva", a povestit Victor Hănescu, pentru as.ro,
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM O ZI
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
IERI LA 06:20