După finala de la Cluj, pierdută la Anett Kontaveit, Simona Halep revine în circuitul WTA în Austria, la Linz. Sportiva noastră a solicitat un wildcard, dorind să aibă cât mai multe meciuri în picioare şi va fi cap de serie numărul doi.
Tragerea la sorţi a tabolului a avut loc azi, iar Simo nu ar trebui să aibă mari emoţii să ajungă în fazele superioare. După un prim tur liber, constănţeanca va avea în turul secund o întâlnire la îndemână, contra învingătoarei din disputa Fiona Ferro - Sansovich.
În sferturi Yastremska e cea mai probabilă adversară, pentru ca o eventuală semifinală să i-o poată scoate în faţă pe Sorana Cîrstea. În cazul în care va ajunge în ultimul act, Emma Răducanu, Danielle Collins sau Alexandrova i-ar putea fi adversare, acestea părând a fi cele mai puternice jucătoare de pe partea superioară de tablou.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
CITEŞTE ŞI:
RONNIE O'SULLIVAN: "O IUBESC PE EMMA RĂDUCANU ȘI SUNT FOARTE ÎNGRIJORAT. TREBUIE SĂ MEARGĂ LA PSIHIATRU"

Simona Halep, la plecarea spre Linz: "Sunt departe de TOP 20 WTA"

Simona Halep a plecat astăzi spre Austria şi, din fericire, se simte bine. La Cluj, unde a ajuns până în finală, a acuzat iar dureri la spate, însă s-a recuperat şi priveşte încrezătoare spre viitor.
Fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon are nevoie de meciuri în picioare pentru a se afla în cea mai bună formă la Australian Open, următorul mare obiectiv al carierei.
"Sunt ok, m-am recuperat. N-a fost o accidentare, a fost doar un blocaj, cum am mai avut. Normal, în câteva zile îmi trece și sunt bine acum. Vreau meciuri, sper să câștig câteva meciuri ca să pot să intru din nou in ritm.
Îmi doresc doar să joc bine și să joc ca la Cluj, să ma bucur, pentru că până la urma este ultimul turneu și nu am nicio așteptare majoră. Ultima dată am jucat în 2012, deci acum mulți ani. Mă bucur să merg din nou acolo, este o sală superbă și sper să joc bine", a declarat Simona Halep la plecarea din România.
După 8 ani, Simona Halep a părăsit Top 20 WTA, după un an de coşmar, în care a jucat foarte puţin din cauza problemelor de sănătate.
Sportiva din Constanţa e conştientă că poziţia din clasament reflectă nivelul ei actual, astfel că nu simte o presiune suplimentară din acest punct de vedere.
"Cred că sunt departe de TOP 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față, mă interesează să îmi revin la rimul meu și la nivelul pe care sunt convinsă acum că pot să îl ating din nu", a mai precizat fostul lider WTA.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02