Simona Halep va participa la competițiile de încălzire pentru Australian Open, cele din categoria WTA 500. Simona va alege un turneu din perioada 1-7 februarie pentru ca apoi să participe la primul Grand Slam din 2021 - Australian Open, în direct pe canalele Eurosport.
După aceea, Halep va merge la Doha între 1 și 7 martie pentru ca în săptămâna imediat următoare să participe la Openul de la Dubai, între 8 și 14 martie. Ambele turnee sunt de categorie Premier 1000.
Halep va merge apoi în SUA unde va participa la Miami Open, între 22 și 4 aprilie, un alt turneu de 1.000 de puncte.
Tenis
Zverev, savuros la Diriyah Cup! A sărbătorit ca o victorie primul game câștigat contra lui Medvedev
ACUM 11 MINUTE

Simona Halep a ajuns în Australia

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a ajuns, joi, în Australia, pentru startul sezonului 2021 și primul turneu de Grand Slam al anului.
"Nu pot fi mai fericită după ce-am reușit să ajung în Australia. Mulțumesc mult Tennis Australia și tuturor care au ajutat. Încep carantina în frumosul oraș al lui D (Darren Cahill – n.red), Adelaide", a transmis Simona Halep pe contul oficial de Twitter.
Simona Halep participă pentru a 11-a oară consecutiv pe tabloul principal de la Australian Open și va încerca să câștige primul ei titlu la Antipozi, după ce în 2018 juca finala "Openului Vesel". Australian Open a fost al doilea turneu de Mare Șlem la care Simona a reușit o calificare în finală, după Roland Garros. Românca a disputat până acum 34 de meciuri la Australian Open, având bilanț de 24 victorii și 10 înfrângeri.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Diriyah Tennis Cup
Stan Wawrinka, primul semifinalist de la Diriyah Cup, după o victorie dramatică în fața lui Rublev
ACUM 24 MINUTE
Tenis
Federer, dezvăluiri despre prietenia cu Nadal și Djokovic: "E grozav să avem o asemenea prietenie"
ACUM 42 MINUTE